Alexandria**** Spa & Wellness hotel, Luhačovice

Alexandria**** Spa & Wellness hotel, Luhačovice > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: Katka
Hodnocení: 10
Čas: 2016-11-18 13:26:38.402
Dobry den, letos jsem koupila manzelovi pobyt ve Vasem hotelu, predam mu ho jako darek ted 30.11. k jeho narozeninam. Ja u Vas jiz byla s maminkou a bylo to super. Tento hotel mohu doporu
Jméno/Přezdívka: Michala87
Hodnocení: 0
Čas: 2016-10-10 19:25:07.565
Nádherné prostředí, příjemná obsluha a hlavně klid. Velice mě zaujalo to, že zde opravdu nemohou být děti do 12-ti let. Nemám nic proti dětem, ale i jako maminky máme snad právo si na chvíli odpočinout. Moc děkuji bylo to zde super.
Jméno/Přezdívka: Renáta
Hodnocení: 10
Čas: 2016-09-24 09:59:46.7
Každý rok si s přítelem děláme prodloužený víkend, abychom relaxovali a odpočinuli si od všedních dnů. Jezdíme spíše v zimním období. Personál je příjemný, ubytovaní jsme v hotelu Alexandrie, kde se o nás starají s veškerou péčí. Je tu spousta možností a lze si přikoupit nějaké služby navíc.
Jméno/Přezdívka: Dana Tichá
Hodnocení: 0
Čas: 2016-09-22 08:39:29.434
Krásné, bezstarostné místo. byli jsme uchváceni. Dostali jsme poukaz od rodičů a musím říci, že jsme přijeli nabití energii. procedury nám sedli. Takže za nás spokojenost a musím říci, že se tam zase vrátíme.
Jméno/Přezdívka: Monika Tichá
Hodnocení: 10
Čas: 2016-08-07 18:38:02.299
Připojuji se k pozitivním hodnocením a mockrát děkuji celému personálu, opravdu to tam teď přes lázeňskou sezonu nemají jednoduché a té práce je hodně a přesto jsou všichni moc příjemní. Chválím také krásné prostředí hotelu, čistotu, skvělou kuchyni a výborné wellness!!! Moc děkuji za báječný pobyt, ráda se vrátím znovu. Monika Tichá
Jméno/Přezdívka: Katka
Hodnocení: 10
Čas: 2016-07-17 15:48:11.752
Dobrý den, darovala jsem mamince vikendoví pobyt a přijela velice spokojená. Prý obsolvovala procedůru s čokoládou :) o ní mi mluvila celé odpoledne. Chutnala jí strava. Pracovníci byli prý příjemní. Už vím, jaký dárek dostane znovu k Vánocům. Moc děkuji týmu hotelu a wellness Alexandria.
Jméno/Přezdívka: Táňa
Hodnocení: 0
Čas: 2016-06-29 09:39:42.292
Jezdíme každý rok s kamarádkou na odpočinkový víkend někam pryč od manželů a dětí a když padli Luhačovice, tak jsme si říkaly, proč ne a musím ocenit v Alexandrii hlavně wellness, který je nadstandartní. Dobře jsme si odpočinuli, úplná spokojenost.
Jméno/Přezdívka: Lucie
Hodnocení: 10
Čas: 2016-06-28 21:39:33.559
Dobrý večer, trávila jsem v hotelu dovolenou a to úplně sama. Potřebovala jsem si oddychnout od mé náročné práce. Personál byl milý, žádné malé řvoucí děti, jídlo bylo úžasné a mnou vybrané procedůry byly opravdu úžasné. Výřivku jsem si nenechala ujít jediný den. Nakupovala jsem balíček v last minute, tak si myslím, že i cena za mnou trávený pobyt byla okorát :) mohu doporučit - i párům. Určitě si skvěle odpočinete. Lucka
Jméno/Přezdívka: Monika
Hodnocení: 10
Čas: 2016-04-07 14:51:11.993
Pobyt v Alexandrii jsme měli v březnu. Upřímně Luhačovice jsou naprosto pohodové, klidné městečko...Na jaro je to asi vzhledem k počasí a k tomu že všechno kvete hezčí, ale zase teď tam nebylo přelidněno...Hotel má moc hezké pokoje, super jsou chipové hodinky k otevírání pokoje a k průchodu do všech určených prostor. Wellness skvělý, měli jsme k dispozici krásný bazén, 6 druhů saun, masáže a další wellness procedury jsme měli v rámci zakoupeného balíčku - cítila jsem se jak v ráji! Kuchyň taky super, večeře byly formou bufetu, vcelku dobrý výběr. Za mě maximální spokojenost, ráda bych jela někdy zase!
Jméno/Přezdívka: alena
Hodnocení: 0
Čas: 2016-02-22 16:11:25.544
V Luhačovicích jsme byli poprvé na podzim, když bylo babí léto a měli nějakou zvýhodněnou akci a v květnu jedeme zase. Bude otevírání pramenů, a v květnu bude krásně, tak doufám, že už bude teploučko :) Prostředí je krásná, luhačovická kolonáda je moc krásná a viděla jsem nějaké fotky z kolonády, když všechno začne kvést a byla to krása. Jinak prostředí hotelu, jídlo, servis, služby jsou na velice dobré úrovni a v hotelu je klid, žádné malé ukřičené děti. Maminky prominou, ale když si jede člověk někam odpočinou, tak je fajn, když neslyší dětský křik
Jméno/Přezdívka: NNicooll
Hodnocení: 10
Čas: 2016-01-19 16:40:08.83
Do Luhačovic jezdíme již několik let a ne vždy jsme byli tak spokojení jako tady. Pobyt byl super. Velký výběr procedur, čisté prostředí a velice milý personál. Restaurace dostačující, aspoň teda za mě, ikdyž některé recenze mluví jinak. 100 lidí 100 chutí. Určitě se sem znovu vrátíme. Za nás prostě spokojenost :-)
Jméno/Přezdívka: šárka
Hodnocení: 0
Čas: 2015-12-23 15:16:22.829
Hotel Alexandrii můžu všem doporučit. Občas navštívím nějaké hotely po ČR, když jedu na služební cestu a musím konstatovat, že tento hotel mám ze všech nejraději. Vždycky jsem se tam cítila skvěle a i když jsem tam byla hlavně pracovně, tak jsem si dokázala i odpočinout. Není nic lepšího, než si po náročné dni dát vířivku, zaplavat si a nebo navštívit saunový svět. Pobyt tam ocení taky milovníci jídla, snídaně i večeře jsou bohaté a vybere si úplně každý. Navíc je tam i francouzská restaurace, kde si člověk může dát polední meníčko a nebo si dát nějakou dobrou večeři.
Jméno/Přezdívka: Andy
Hodnocení: 10
Čas: 2015-11-06 18:58:09.05
V Luhačovicích v Alexandrii jsem strávila prodloužený víkend a pevně věřím že nebyl poslední! Užili jsme si vynikající jídlo (snídaně ty byly úžasné...a popravdě jsme nevěděla co sníst první ),veškeré wellness... bazén, vířivku, sauny a i masáže, které jsme si objednali při rezervaci. Počasí nám taky vyšlo, takže procházky po kolonádě na čerstvém vzduchu dovršili pobyt k dokonalosti. Navíc v hotelu byl skvělý klid, protože tam nebyly žádné malé děti, ale spíše hosté kteří si přišli užít procedur bez vyrušování tak jako my.
Jméno/Přezdívka: Tesule
Hodnocení: 10
Čas: 2015-09-20 13:42:06.324
Mám za sebou úžasnej víkend plný rozmazlování. K našemu výročí nám přítel připravil wellness pobyt v Lázních Luhačovice. Vybral hotel Alexandria a balíček Babí léto v Alexandrii. Musím říct, že to stálo za to. Krom procedur se mi také líbilo prostředí lázní. Jsou opravdu nádherné. A v neposlední řadě, výborně tam vaří, což bylo pro mě jako velkého jedlíka rovno kulinářskému zážitku. Přemýšlíme s přítelem, že z toho uděláme tradici a budeme se sem v tuto dobu vracet každý rok.
Jméno/Přezdívka: Lenka Han?kov?
Hodnocení: 0
Čas: 2015-08-12 09:25:14.764
Dobr? den, mus?m Y?ct, ~e u~ jsem si dlouho takto neodpo inula a nec?tila se tolik ope ov?v?na jako v tomto wellness hotelu. ?~asn? pezson?l a procedury, ale tak? kr?sn? pokoje a skvl? j?dlo mne uchv?tilo. Rozhodn i cel? okol? a hlavn Luha ovice jako takov? se mi moc l?b?. nen? takov? to obY? msto jako Vary a podobn?. Pokud chcete na wellness pobyt s dtmi pY?jde mi to jako hloupost, prot~e s dtmi si nikdy neodpo inete! Mo~n? taky proto dti neubytov?vaj?. Nepova~uji to za probl?m ale sp?ae za v?hodu! Za mne tedy nemohu jinak ne~ hodnotit 10 hvzdami. R?da se tam vr?t?m tYeba na pYes rok.
Jméno/Přezdívka: Katka Nov.
Hodnocení: 0
Čas: 2015-07-09 14:57:13.89
Nádherný hotel a skvělé místo pro relaxaci. Každý rok jezdíme s mamkou na pár dní pryč od našich drahých poloviček. Všechna místa, která jsme navštívily, byla skvělá, ale vždy jedeme příště někam jinam. Prostě jsme nikde nebyly dvakrát. Ovšem u hotelu Alexandria nejspíš uděláme výjimku. Atmosféra tohoto místa nás natolik dostala, že už teď s jistotou víme, kde příští rok zase pojedeme. Hotel sice nepatří mezi nejlevnější, ale zas na druhou stranu si člověk může aspoň jednou za rok užít trochu luxusu. Nevýhodou může být pro některé páry to, že v hotelu nelze ubytovat děti mladší 12 let. Avšak na druhou stranu si moc nedovedu představit, že bych svého syna brala na takový pobyt. Myslím, že by si jej neužil ani jeden z nás.
Jméno/Přezdívka: Milan Kubiš
Hodnocení: 10
Čas: 2013-11-30 08:25:37.123
S manželkou jsme prožili nádherně strávené 4 dny a noci v luxusním prostředí, podtržené skvěle fungujícím perzonálem, výbornou a chutnou kuchyní a vstřícným chováním počínaje recepcí a konče uklizečkami. Nemáme co vytknout a rádi se budeme vracet. Doporučujeme každému tak skvěle strávené dny relaxu a odpočinku.
Jméno/Přezdívka: gkhill
Hodnocení: 10
Čas: 2011-08-02 22:57:35.817
S manželem jsme se dnes vrátili z dvoudenního pobytu v tomto hotelu. Vše bylo perfektní a opravdu na úrovni - ubytování, strava a hlavně wellness. Rádi se sem znovu vrátíme.
Jméno/Přezdívka: manesová
Hodnocení: 10
Čas: 2011-06-02 12:39:49.45
s přítelem jsme navštívili tento hotel a mužu jen říci dokonalé.odcházíme příjemně naladění. vše super.bazén nás nejvíce překvapil.v restauraci jsme zažily nevídané...super...
Jméno/Přezdívka: Marie Maráková
Hodnocení: 10
Čas: 2011-05-09 23:09:14.803
Vynikající hotel, ubytování na vysoké úrovni, příjemný relax, velký výběr procedur dle přání. Krásný bazén. Velmi příjemný perzonál, velmi dobrá kuchyně. Víkendový pobyt neměl chybu - doporučuji všem.
Jméno/Přezdívka: petrová
Hodnocení: 0
Čas: 2011-04-22 15:21:16.657
jsem velice rada že jsme s manželem navštívily tento hotel.je nádherný, personál je perfektní až mě to mile překvapilo jak na nás byli všichni hodní...jen doporučuji
Jméno/Přezdívka: matouš
Hodnocení: 10
Čas: 2011-03-27 09:12:35.316
nádherný a luxusní hotel za příznivou cenu odpovídající službám, příjemný personál.
HOT-LINE: 731 495 820