Hotel Adamantino***, Luhačovice

Adamantino_hotel

Hodnocení:

Popis hotelu

Hotel Adamantino najdete v obci Pozlovice. V jeho těsné blízkosti se nachází Luhačovická přehrada. Pobyt v hotelu je vhodný pro všechny věkové kategorie. V hotelu je možné pořádat jazykové kurzy, slavnostní hostiny, semináře nebo sympozia. Hotel je svým vybavením vhodný pro kongresovou turistiku, ale i pro letní nebo zimní rekreaci.

Aktivity

cykloturistika, kulečník/biliard, lanové aktivity, plavání, stolní tenis, tenis, volejbalové hřiště

Vybavení

bar, kosmetika, lanové centrum, letní terasa, parkoviště, půjčovna jízdních kol, salonek, sauna, společenská místnost, sportovní hřiště, tenisový kurt, vnitřní bazén, whirlpool, WiFi

Fotogalerie

Umístění

Hotel Adamantino se nachází přímo na břehu Luhačovické přehrady uprostřed Bílých Karpat a nabízé kvalitní ubytování a lázeňské centrum s krytým bazénem, tenisový kurt a restauraci.

Vybavení pokojů

V současné době můžeme nabídnout ubytování v 70 dvoulůžkových a 10 třílůžkových pokojích s balkonem. Pokoje jsou vybaveny telefonem, televizí, wifi připojením a sociálním zařízením.

Další informace

Součástí hotelu je snack bar a restaurace s tanečním parketem s kapacitou 200 míst. Hotel Adamantino je ideálním místem k uspořádání kongresů, konferencí a školení. K dispozici je 5 salonků různých velikostí s variabilním uspořádáním, všechny mají připojení k internetu. Dobré technické vybavení a zkušenosti nám dávají skvělý prostor pro to, abychom i Vaše jednání dovedli k dokonalosti.

Doplňkové služby recepce:

Nonstop služba, hotelový trezor, budíček telefonem, Wi-Fi připojení, telefon, kopírka, úschova sportovních potřeb, půjčovna horských kol, biliard, alko-tester.

K prodeji nabízíme: noviny, pohledy, nealko nápoje, pivo, víno, cukrovinky, lázeňské oplatky, hygienické potřeby aj.

Sportovní využití:

Pro milovníky sportu je připraven krytý bazén s vyhřívanou vodou, sauna s ochlazovacím bazénkem, whirlpool, masérna. Součástí areálu je tenisový kurt s umělým povrchem a volejbalové hřiště. Hotel také disponuje kulečníkem a stolním tenisem.

Na recepci lze zapůjčit horská kola. Nabízíme bezplatnou úschovu vlastních kol. Dále pro Vás rádi zajistíme pronájem squashe a bowlingové dráhy. Tyto služby najdete v Pozlovicích.

Ideální místo pro milovníky inlinového bruslení. Celá přehrada se dá skvěle objet na kolečkových bruslích.

U hotelu bylo nově zbudováno dětské hřiště a stezka zdraví - posilovací venkovní stroje, které jsou přímo pod hotelem u přehrady. Na protějším břehu přehrady naleznete venkovní aquapark a lanové centrum.

Parkování:

Přímo u hotelu Adamantino je rozsáhlé nehlídané parkoviště.

Wellness a relaxační programy

S-GUIDE, s.r.o. © 2001 - 2017| powered by iPublisher