Hotel Panská***, Bechyně

Hotel Panska/Hotel_Panska.jpg

Hodnocení:

Popis hotelu

Hotel v příjemným rustikálním stylu a v klidném prostředí přímo v srdci jižních Čech! Hotel má dlouholetou tradici a rodinnou atmosféru, která každého potěší osobním přístupem. Disponuje kapacitou 27 pokojů a je vhodným výchozím bodem pro výlety jak pěší, tak cykloturistické. Na své si přijdou i milovníci rybaření a památek.

Aktivity

bowling, golf, Nordic Walking, projížďky na koni, rybolov, tenis, turistické trasy

Vybavení

bar, dětská herna/koutek, letní terasa, parkoviště, půjčovna holí na Nordic Walking, půjčovna jízdních kol, restaurace

Fotogalerie

Umístění

Hotel Panská stojí přímo na náměstí krásného lázeňského města Bechyně, 120 km jižně od Prahy.

Další informace

Hotelová restaurace je vyhlášená tradiční českou kuchyní, vynikajícími steaky a především pravidelnými gastronomickými akcemi. Od roku 2014 hotel spolupracuje s dvojnásobným mistrem ČR kuchařem Pavlem Minářem, členem seniorského kuchařského týmu KCČR a zajištuje tak catering pro všechny akce v zámeckém resortu.

Tipy na výlet

Kromě renesančního zámku, budovy kláštera, kostelů, naleznete ve městě hned několik muzeí. Aktivní nabídku doplňuje možnost vodácké turistiky na přítomné řece Lužnici, cyklo a turistické stezky, možnost projížděk na řadě koňských farem, zahrání si tenisu či bowlingu.

Dostupné programy

Lázeňské město Bechyně, pojem sám o sobě. Malebná krajina, historické pamětihodnosti, přírodní klima. Co více dopřát svému zdraví? Nemáte chuť trávit dlouhé chvíle při procedurách a podřizovat svůj čas lázeňskému režimu? Užijte si tedy odpočinek a uvolněte se při relaxačním pobytu v hotelu Panská. Budeme vás hýčkat!

Vaše chuťové pohárky zažijí explozi. Pochutnejte si na degustačním menu, které Vám připraví dvojnásobný Mistr kuchař ČR a člen reprezentace, Pavel Minář a jeho tým. Váš zážitek umocní prostředí komfortního Hotelu Panská a relaxační masáž krku a šíje.

Je ona vaše osudová? Je on ten pravý? V tom případě je ideální čas vydat se na skutečně romantický pobyt jen pro vás dva. Připraveny pro vás budou neopakovatelné chvíle plné relaxu i gurmánských zážitků. Poznejte krásy malebné Bechyně a vychutnejte si společný odpočinek plnými doušky!

Zveme Vás na jarní prodloužený víkend do jihočeské Bechyně. Užijte si u nás masáž i koupel, pro uklidnění těla i duše.

Wellness a relaxační programy

Typ programu: Pobyty pro seniory