Cesta za zdravím

• Ubytování
    • 4 noci
  • Stravování
    • Bohatá snídaně s výhledem do zahrady plné zeleně
    • Servírovaná 3 chodová večeře s výběrem hlavního chodu a čerstvým salátovým buffet
    • Odpolední polévka v lobby baru denně v čase od 14 do 16 hod.
    • Sezónní uvítací nápoj
    • Ovocný talíř a tradiční luhačovický nápoj na pokoji
  • Wellness procedury
    • 1x Augustiniánská koupel pro 2 osoby
    • 1x Protistresová masáž hlavy 30 min/osobu
    • 1x Uvolňující masáž zad Sv. Tomáše 50 min/osobu
  • Další služby
    • Volný vstup do wellness & spa centra Harmonie po celou dobu pobytu (bazén a vířivka, solná a mentolová parní lázeň, finská a bylinková sauna, masážní sprchy, relaxační místnost s malým občerstvením, ručníkový servis)
    • Možnost využití wellness centra v den odjezdu do 12 hod.
    • Župan a pantofle připraveny při příjezdu
    • Wi-Fi a parkování v areálu hotelu

Cena již od

8 290 Kč osoba/4 noci

Poznámky

Ceny jsou uvedeny v Kč na osobu a pobyt (4 noci).

V ceně pobytu není zahrnut lázeňský poplatek 15 Kč / osoba / den.

Ubytování
(27.01. - 22.12.17)
Kategorie Zvýhodněná cena
(Ne - Čt, Po - Pá)
Augustiniánský dům**** 1/2 Classic 8.290,-
1/1 Classic 10.990,-
1/2 Superior 8.990,-
Junior Suite 9.790,-
APT Augustian 12.890,-
APT L. Janáčka 16.990,-

Pokoje:

Classic - pohodlně vybavený dvoulůžkový pokoj.  Na hotelu se jich nachází celkem 9, z nichž 4 jsou velmi zajímavě řešeny prosklenou koupelnou. Velikost pokoje je od 19 m2.

Superior - pokoj Superior disponuje prostornou koupelnou a designovými křesílky. Na hotelu se nachází celkem 10 pokojů Superior, ze kterých 2 pokoje mají koupelnu s vanou. Velikost pokoje Superior je 27 m2.

Junior Suite - pokoje Junior Suite nalezneme na hotelu celkem 4. Pokoje, které jsou ve světlých barvách, mají oddělenou obývací část s moderní pohovkou. Jeden z pokojů nabízí možnost rodinného pokoje. Zde jsou místnosti oddělené dveřmi a do obývací části je možno umístit dvě přistýlky pro děti. Dva z pokojů disponují malým balkonkem s výhledem na Pražskou čtvrť. Velikost pokoje je 30 m2.

APT Augustian -  jediný podkrovní pokojem v hotelu. Augustián je zařízený v elegantním stylu a jeho vzhled dotváří dřevěné trámy s prosklenou koupelnou a vanou pro dvě osoby. Obývací část s elegantní pohovkou a konferenčním stolkem je zajímavě propojena s netypicky řešeným rozlehlým dvoulůžkem. Díky stropním oknům je pokoj příjemně prosvětlen a v noci přímo vybízí k pozorování hvězd. Velikost apartmá Augustian je 55 m2. Na Váš pokoj Vám při příjezdu připravíme malé překvapení v podobě láhve Martini Prosecco a mísy plné čerstvého ovoce.

APT Leoše Janáčka - pokoj je určen pro hosty, kteří mají rádi komfort s nádechem poklidné atmosféry. Při posezení v obývací části můžete pocítit ducha tohoto apartmá pojmenovaného po slavném skladateli Leoši Janáčkovi, který zde několikrát pobýval. V letních měsících si můžete vychutnat slunění na terase, užijte si také relaxaci ve vaně pro dva. Velikost apartmá je 50 m2. Na Váš pokoj Vám při příjezdu připravíme malé překvapení v podobě láhve Martini Prosecco a mísy plné čerstvého ovoce.

S-GUIDE, s.r.o. © 2001 - 2017| powered by iPublisher