Inspirativní pobyt

Detail programu

Popis

Inspirace, relaxace, doplnění nové energie...

Služby

• Ubytování
    • 4 noci v klimatizovaném pokoji dle výběru
  • Stravování
    • Bohatá snídaně s výhledem do zahrady plné zeleně
    • Servírovaná 3 chodová večeře s výběrem hlavního chodu a čerstvým salátovým barem
    • Odpolední občerstvení v lobby baru denně v čase od 14 do 16 hod.
    • Sezónní uvítací nápoj
  • Wellness procedury
    • Volný vstup do wellness & spa centra Harmonie po celou dobu pobytu (bazén a vířivka, solná a mentolová parní lázeň, finská a bylinková sauna, masážní sprchy, relaxační místnost s malým občerstvením, ručníkový servis)
  • Další služby
    • Možnost využití wellness centra v den odjezdu do 12 hod.
    • Župan a pantofle připraveny na pokoji
    • Wi-Fi a parkování v areálu hotelu
    • Možnost zakoupení zvýhodněného obědového menu v Restauraci Symfonie

Cena již od

6 590 Kč osoba/4 noci

Poznámky

Ceny jsou uvedeny v Kč na osobu a pobyt (4 noci).

V ceně pobytu není zahrnut lázeňský poplatek 15 Kč / osoba / den.

Ubytování

APT  Janáčka

15.390,-

Pokoje:

Classic - pohodlně vybavený dvoulůžkový pokoj.  Na hotelu se jich nachází celkem 9, z nichž 4 jsou velmi zajímavě řešeny prosklenou koupelnou. Velikost pokoje je od 19 m2.

Superior - pokoj Superior disponuje prostornou koupelnou a designovými křesílky. Na hotelu se nachází celkem 10 pokojů Superior, ze kterých 2 pokoje mají koupelnu s vanou. Velikost pokoje Superior je 27 m2.

Junior Suite - pokoje Junior Suite nalezneme na hotelu celkem 4. Pokoje, které jsou ve světlých barvách, mají oddělenou obývací část s moderní pohovkou. Jeden z pokojů nabízí možnost rodinného pokoje. Zde jsou místnosti oddělené dveřmi a do obývací části je možno umístit dvě přistýlky pro děti. Dva z pokojů disponují malým balkonkem s výhledem na Pražskou čtvrť. Velikost pokoje je 30 m2.

APT Augustian -  jediný podkrovní pokojem v hotelu. Augustián je zařízený v elegantním stylu a jeho vzhled dotváří dřevěné trámy s prosklenou koupelnou a vanou pro dvě osoby. Obývací část s elegantní pohovkou a konferenčním stolkem je zajímavě propojena s netypicky řešeným rozlehlým dvoulůžkem. Díky stropním oknům je pokoj příjemně prosvětlen a v noci přímo vybízí k pozorování hvězd. Velikost apartmá Augustian je 55 m2. Na Váš pokoj Vám při příjezdu připravíme malé překvapení v podobě láhve Martini Prosecco a mísy plné čerstvého ovoce.

APT Leoše Janáčka - pokoj je určen pro hosty, kteří mají rádi komfort s nádechem poklidné atmosféry. Při posezení v obývací části můžete pocítit ducha tohoto apartmá pojmenovaného po slavném skladateli Leoši Janáčkovi, který zde několikrát pobýval. V letních měsících si můžete vychutnat slunění na terase, užijte si také relaxaci ve vaně pro dva. Velikost apartmá je 50 m2. Na Váš pokoj Vám při příjezdu připravíme malé překvapení v podobě láhve Martini Prosecco a mísy plné čerstvého ovoce.

S-GUIDE, s.r.o. © 2001 - 2017| powered by iPublisher