Rehabilitační sanatorium Lázní Darkov > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: Joshualot
Hodnocení: 0
Čas: 2017-11-09 03:20:20.405
Writing a medical thesis or dissertation is a task done by almost all postgraduate and master's medical students. Dissertation is derived from the Latin word disserto which means discuss. It is essential to write successful medical papers such as medicine essays and medical thesis papers. There are several reasons as to why students write medicine essays. One of the reasons is to promote enhancement of critical judgment, research skills as well as analytical skills. Moreover, medicine essay writing produce students with the ability to 4evaluate and analyze data critically. The initial step for writing medicine essays is to choose a topic. A writer should have at least three topics to choose from. The topic has to be interesting, feasible and relevant. It is essential to write quality medicine essay. Hence, students need to have analytical skills and perfect writing skills. The writing skills will enable them write outstanding essay papers that can be highly regarded by instructors and professors. Teachers often require a lot and expect a lot from their students in terms of medicine essay writing. for this reason, students find essay writing to be an extremely difficult task and hence resort to buying custom medicine essays. A custom medicine essay has to be written by professional writers who are qualified in the field of nursing. Moreover, the custom medicine essay has to be original and plagiarism free. This means that it has to be written from scratch by experts with many years experience. The many years experience should enable a writer to write any form of medical paper including medical thesis, medicine essay and even medicine research paper. Moreover, experience will enable a writer to write a medicine essay that can guarantee academic success. Students get custom medicine essays from custom writing company. It is essential to choose the best company so that one can get the best custom medicine essay. The best and the most reliable medicine essay writing company should have some unique characteristics such as affordability and the ability to provide original and superior quality medicine essays. The other quality is that the company has to hire expert writers who can write quality medicine essays and other types of medical papers. The essays should not only be quality but also plagiarism free and free of grammatical and spelling mistakes. A custom medicine essay has a similar structure to any other academic essay assignment. It has an introduction that introduces the topic and tells the reader what the essay is all about. The second section is the body that has many paragraphs supporting the main topic. Finally there is the conclusion that briefly summarizes what has been discussed in the body section of the essay. Students should choose reliable writing companies so that they can get quality custom papers on several fields such as technology, sociology and law in addition to medicine field. Our custom writing company is the best company that all clients should rely on when in need of any given type of medicine paper. We provide quality papers that not only plagiarism free but also original. Moreover, our custom papers are affordable and able to guarantee academic excellence at all times. All our medical papers are reliable and sure of satisfying clients at all times.  
Jméno/Přezdívka: Pharma167
Hodnocení: 0
Čas: 2014-11-02 14:08:17.454
Very nice site!
Jméno/Přezdívka: Pharmk885
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-31 00:23:15.73
Very nice site!
Jméno/Přezdívka: Pharme924
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-29 18:12:22.879
Very nice site!
Jméno/Přezdívka: Pharmk273
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-28 12:06:16.309
Very nice site!
Jméno/Přezdívka: Pharmf214
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-27 05:45:51.096
Very nice site!
Jméno/Přezdívka: Pharmc46
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-26 00:38:03.254
Very nice site!
Jméno/Přezdívka: Smithk411
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-25 09:56:09.943
You have brought up a very good details , thankyou for the post. kgadffgdkdkcgeda
Jméno/Přezdívka: LB
Hodnocení: 0
Čas: 2014-01-16 13:19:37.435
Lázně kvalitou poskytované péče mají mezinárodní úroveň. Bohužel služby nelze uspokojivě hodnotit. Servírky neznají zásady stolování, takže je běžné, že si lidé vzájemně snědí salát. Mně upadla dvakrát skříňka od sekretáře na pokoji a další. Ubytování na budově A je na mnoha pokojích kvalitativně srovnatelná s levnou ubytovnou.
Jméno/Přezdívka: Anne
Hodnocení: 0
Čas: 2013-07-30 13:51:24.334
Pobyt v Rehabilita n?m sanatoriu Darkov bylo to nejhora? co jsem za~ila. Do l?zn? nechod?m asto. Naposled jsem byla v roce 1997 v TYeboni a byla jsem nadm?ru spokojen?. Z?~itky z Darkova jsou otYesn?. Za celou dobu jsem se nevyspala. Soustavn? hukot ventil?toro nebo vtr?ko ???? ve dne v noci, kYik a hul?k?n? po 22.00 hodin t?mY ka~d? den loveku ani se zavYen?m oknem opravdu nedaj? sp?t. V oknech nejsou ~aluzie, tak v?s potr?p? jeat cel? den sv?t?c? slunce do oken. Prosvitn? z?vsy nest?n? a jsou neprodyan?. Procedury jsou na asovan? tak, ~e se bu nenaj?te, nebo pojdete s pln?m ~aludkem cvi it nebo do baz?nu. Ob as nedostanete j?dlo v as, proto~e jsou str?vnici rozdleni do dvou smn, nev?m podle jak?ho kl? e a serv?rky v?s neobslou~?, kdy~ jste druh? smna, nebo se jich budete soustavn doproaovat o j?dlo a omlouvat se, ~e jdete na pYedepsanou proceduru. Pokud nest?haj? rozn?aet j?dlo a pY?jdete pozdji, obt~ujete je, tak~e radji odejdete bez obda nebo sn?dan. Na 12 pater jsou tam 3 v?tahy, jeden soustavn nefunk n?, dala? zablokuj? sestYi ky pro voz? k?Ye a rozvoz j?dla. Ostatn? mo~ou ekat i pol hodiny ne~ se vejdou do jednoho. Nemluv?m o zdrav?ch lidech, ale o lidech po operac?ch ky l?, kolen, chod?c?ch o berl?ch a pod. Jen rehabilita n? person?l byl relativn v pohod. Tyto l?zn byly pro mne velmi stresuj?c? a nedoporu uji je.
Jméno/Přezdívka: Ferdasek
Hodnocení: 0
Čas: 2013-06-06 22:56:53.472
Jeli jsme na návštěvu za tchýni , které je na léčeni . Pokoj v 8. patře pro dva za 1200 s žerdí nad postelí a ledničkou placenou zvlášť se mi zdé přehnaný ..A to ještě bez snídaně ....Myslím , že je to úpro vedení k zamyšlení ...
Jméno/Přezdívka: Anna
Hodnocení: 10
Čas: 2012-09-04 16:59:50.077
V Rehabilitačním sanatoriu v Karviné jsem byla letos poprvé a protože mi léčba velice pomohla jak fyzicky, tak duševně moc bych si přála si ji ještě alespoň jednou zopakovat. Situace se ale zatím jeví tak, že nárok na komplexní léčení po úrazu a následné operaci jsem již definitivně vyčerpala a nebudu mít jinou možnost než si pobyt a léčbu hradit. sama. A tak uvažuji o nejméně čtrnáctidenním pobytu v krásném prostředí s milým, pečlivým a opravdu profesionálním personálem. Měla jsem celý měsíc pocit, že všichni jsou na svých místech pro mne. A to se hned tak někde člověku nestává. Moc děkuji. AB
Jméno/Přezdívka: Eva
Hodnocení: 10
Čas: 2012-06-13 15:19:34.988
V rehabilitačním sanatorium jsem byla již 3x teď pojedu po čtvrté nikam jinam bych nejela výborný personál ať jde o lékaře i rehabilitační personál tak i všechny ostatní co v sanatorium pracují ,strava vynikající a ubytovaní taktéž .Nikam jinam než do Darkova bych nejela .Vřele doporučuji a děkuji všem pracovníkům sanatoria .Bez jejich pomoci bych asi už dneska byla na invalidním vozíku
Jméno/Přezdívka: fwltPuOQakTsRrNLNMi
Hodnocení: 0
Čas: 2011-11-07 12:12:09.953
That's not just logic. That's really seisbnle.
Jméno/Přezdívka: Lucie
Hodnocení: 0
Čas: 2011-10-03 15:53:13.794
Lázně jsem navštívila podruhé. Poprvé jsem byla spokojená a to jsem měla pobyt hrazený pojišťovnou. Tentokrát jsem si zaplatila ubytovaní na víkend se snídaní za 1844,-Kč a jsem velmi zklamaná. Pokoj měl být pro jednoho LUX, Na první pohled byl pokoj skutečně útulný, ale jakmile jsem se šla vysprchovat zjistila jsem, že sprchový kout protéká spodem vaničky, tudíž po každé proceduře, kdy jsem byla mastná od oleje či jiných krémů, strávila jsem 5 minut ve sprše a další půl hodinou vytíráním podlahy a ždímáním ručníku, jako bych ani nestála ve sprchovém koutě. ale vedle něj. Po upozornění mi bylo sděleno pouze to, abych byla opatrná a neuklouzla. Bláhově jsem si zaplatila pouze snídaně, protože v restauraci v budově B báječně vaří, ale to by mi musel někdo sdělit, že mi uvaří jen v pátek oběd a dál už nic, protože v pátek večer již připravovali sál pro svatební hostinu na sobotu, páteční večeře tedy padla, sobotní oběd i večeře také a v neděli jsem opustila pokoj v 9h ráno a po otevření restaurace v 10:30h jsem zjistila, že už se tam opět chystá nedělní akce, takže taky nic. Lázeňská restaurace pro nelázeňské hosty, pěkně děkuji. Po příchodu na páteční proceduru objednanou dopředu se vloudila chybička a na stejnou hodinu byla objednaná i jiná osoba, takže jsem musela téměř hodinu čekat. Mám-li to shrnout, víkend mě vyšel na cca 4 tisíce a nestál za nic... moc mě to mrzí....
Jméno/Přezdívka: Marie N.
Hodnocení: 10
Čas: 2011-02-15 17:40:43.541
Lazně jsem si velmi užila, moc milý personál, příjemný pan doktor, obědy a večeře velmi chutné! V Rehabilitačním sanatoriu byl každý den jiný kulturní program-taneční večery, koncerty a do centra města i do kina je to nedaleko. Recepční mi poradila vzít si taxíka-doporučuji, v Karviné mají skutečně nízké ceny. Byla jsem celkově moc spokojena.
Jméno/Přezdívka: JANA
Hodnocení: 0
Čas: 2010-08-31 19:08:56.393
D.VECER PRAVE JSEM SE VRATILA Z LAZNI V KARVINE DARKOVE A JSEM VELMI VELMI ROZCAROVANA SLUZBAMA JAKE JSOU V TECHTO LAZNICH . ABSOLUTNI NEOCHOTA PERSONALU KULTURNI AKCE TANECNI VECIRKY HRUZA HROMADA KRAVALUUU A STALE OPAKUJICI SE PROGRAMY. NO MUSIM POCHVALIT STRAVOVACI CAST A OKOLI LAZNI. ASI JIY NENAVSTIVIM TYTO LAZNE.
Jméno/Přezdívka: zdenek
Hodnocení: 0
Čas: 2010-07-29 17:30:49.182
Hruza a neochota . Priste zvolim jine LAZENSKE ZARI. Po kulturni strance jeden velky pruserrrrr."!!!!!
Jméno/Přezdívka: Laďa
Hodnocení: 1
Čas: 2010-01-11 23:20:55.33
Je to skansen socialismu!! Nic horšího jsem v životě neviděl. Neochota, nezájem nic nelze a nic nejde. Nejste lázeňský host ale jen pacient který se musí podřídit personálu a jeho manírům. Byl jsem v lázních na léčení již 20x a mohu posoudit.
Jméno/Přezdívka: MILKA
Hodnocení: 10
Čas: 2009-08-09 23:20:26.652
Lázně bezvadné,byla jsem spokojena.Už se těším zas. Lázně bezvadné,pro odpočinek naprosto skvělé.Personál velmi příjemný.
Jméno/Přezdívka: Bazar
Hodnocení: 10
Čas: 2009-07-28 13:30:44.239
Lazne super.Personal mily.Byl sem spokojen.
Jméno/Přezdívka: alcago
Hodnocení: 0
Čas: 2008-07-28 01:11:32.947
Je to již 2 roky, co jsem zde pobývala po mozkové příhodě. Srovnám-li s Jeseníkem a Luhačovicemi, pak karvinský panelák vychází nejhůře. Stravování výborné, ubytování průměrné, prostředí velkokapacitní a neosobní, personál by pro peníze Arabům do zadku vlezl (což je ponižující) a procedúry jsou ve stylu za málo peněz hodně muziky, někdy bez vysvětlení co a jak v této místnosti konat. Upřednostňuji obyčejný špitál s rehabilitačním oddělením, kde mi pomohou jistojistě více.
Jméno/Přezdívka: Lada
Hodnocení: 8
Čas: 2008-05-19 22:57:06.052
Bezvadné sanatorium, bezvadné vybavení, s perfektní stravou, účelově zařízeným ubytováním. Zápor - na platící Araby se bere mnohem víc ohledů, než na pacienty zdravotních pojišťoven. Také je dost problematické si někde v blízkosti lázní, či uvnitř sednout, zahrát a zpivat si při kytaře.
Jméno/Přezdívka: zdenka
Hodnocení: 10
Čas: 2008-03-04 11:38:19.973
nekolik let jezdim do rehb sanatoria a nema to chybu leceni a vsechno je proste suoer
HOT-LINE: 731 495 820