Rehabilitační sanatorium Lázní Darkov > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: Pharma167
Hodnocení: 0
Čas: 2014-11-02 14:08:17.454
Very nice site!
Jméno/Přezdívka: Pharmk885
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-31 00:23:15.73
Very nice site!
Jméno/Přezdívka: Pharme924
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-29 18:12:22.879
Very nice site!
Jméno/Přezdívka: Pharmk273
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-28 12:06:16.309
Very nice site!
Jméno/Přezdívka: Pharmf214
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-27 05:45:51.096
Very nice site!
Jméno/Přezdívka: Pharmc46
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-26 00:38:03.254
Very nice site!
Jméno/Přezdívka: Smithk411
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-25 09:56:09.943
You have brought up a very good details , thankyou for the post. kgadffgdkdkcgeda
Jméno/Přezdívka: LB
Hodnocení: 0
Čas: 2014-01-16 13:19:37.435
Lázně kvalitou poskytované péče mají mezinárodní úroveň. Bohužel služby nelze uspokojivě hodnotit. Servírky neznají zásady stolování, takže je běžné, že si lidé vzájemně snědí salát. Mně upadla dvakrát skříňka od sekretáře na pokoji a další. Ubytování na budově A je na mnoha pokojích kvalitativně srovnatelná s levnou ubytovnou.
Jméno/Přezdívka: Anne
Hodnocení: 0
Čas: 2013-07-30 13:51:24.334
Pobyt v Rehabilita n?m sanatoriu Darkov bylo to nejhora? co jsem za~ila. Do l?zn? nechod?m asto. Naposled jsem byla v roce 1997 v TYeboni a byla jsem nadm?ru spokojen?. Z?~itky z Darkova jsou otYesn?. Za celou dobu jsem se nevyspala. Soustavn? hukot ventil?toro nebo vtr?ko ???? ve dne v noci, kYik a hul?k?n? po 22.00 hodin t?mY ka~d? den loveku ani se zavYen?m oknem opravdu nedaj? sp?t. V oknech nejsou ~aluzie, tak v?s potr?p? jeat cel? den sv?t?c? slunce do oken. Prosvitn? z?vsy nest?n? a jsou neprodyan?. Procedury jsou na asovan? tak, ~e se bu nenaj?te, nebo pojdete s pln?m ~aludkem cvi it nebo do baz?nu. Ob as nedostanete j?dlo v as, proto~e jsou str?vnici rozdleni do dvou smn, nev?m podle jak?ho kl? e a serv?rky v?s neobslou~?, kdy~ jste druh? smna, nebo se jich budete soustavn doproaovat o j?dlo a omlouvat se, ~e jdete na pYedepsanou proceduru. Pokud nest?haj? rozn?aet j?dlo a pY?jdete pozdji, obt~ujete je, tak~e radji odejdete bez obda nebo sn?dan. Na 12 pater jsou tam 3 v?tahy, jeden soustavn nefunk n?, dala? zablokuj? sestYi ky pro voz? k?Ye a rozvoz j?dla. Ostatn? mo~ou ekat i pol hodiny ne~ se vejdou do jednoho. Nemluv?m o zdrav?ch lidech, ale o lidech po operac?ch ky l?, kolen, chod?c?ch o berl?ch a pod. Jen rehabilita n? person?l byl relativn v pohod. Tyto l?zn byly pro mne velmi stresuj?c? a nedoporu uji je.
Jméno/Přezdívka: Ferdasek
Hodnocení: 0
Čas: 2013-06-06 22:56:53.472
Jeli jsme na návštěvu za tchýni , které je na léčeni . Pokoj v 8. patře pro dva za 1200 s žerdí nad postelí a ledničkou placenou zvlášť se mi zdé přehnaný ..A to ještě bez snídaně ....Myslím , že je to úpro vedení k zamyšlení ...
Jméno/Přezdívka: Anna
Hodnocení: 10
Čas: 2012-09-04 16:59:50.077
V Rehabilitačním sanatoriu v Karviné jsem byla letos poprvé a protože mi léčba velice pomohla jak fyzicky, tak duševně moc bych si přála si ji ještě alespoň jednou zopakovat. Situace se ale zatím jeví tak, že nárok na komplexní léčení po úrazu a následné operaci jsem již definitivně vyčerpala a nebudu mít jinou možnost než si pobyt a léčbu hradit. sama. A tak uvažuji o nejméně čtrnáctidenním pobytu v krásném prostředí s milým, pečlivým a opravdu profesionálním personálem. Měla jsem celý měsíc pocit, že všichni jsou na svých místech pro mne. A to se hned tak někde člověku nestává. Moc děkuji. AB
Jméno/Přezdívka: Eva
Hodnocení: 10
Čas: 2012-06-13 15:19:34.988
V rehabilitačním sanatorium jsem byla již 3x teď pojedu po čtvrté nikam jinam bych nejela výborný personál ať jde o lékaře i rehabilitační personál tak i všechny ostatní co v sanatorium pracují ,strava vynikající a ubytovaní taktéž .Nikam jinam než do Darkova bych nejela .Vřele doporučuji a děkuji všem pracovníkům sanatoria .Bez jejich pomoci bych asi už dneska byla na invalidním vozíku
Jméno/Přezdívka: fwltPuOQakTsRrNLNMi
Hodnocení: 0
Čas: 2011-11-07 12:12:09.953
That's not just logic. That's really seisbnle.
Jméno/Přezdívka: Lucie
Hodnocení: 0
Čas: 2011-10-03 15:53:13.794
Lázně jsem navštívila podruhé. Poprvé jsem byla spokojená a to jsem měla pobyt hrazený pojišťovnou. Tentokrát jsem si zaplatila ubytovaní na víkend se snídaní za 1844,-Kč a jsem velmi zklamaná. Pokoj měl být pro jednoho LUX, Na první pohled byl pokoj skutečně útulný, ale jakmile jsem se šla vysprchovat zjistila jsem, že sprchový kout protéká spodem vaničky, tudíž po každé proceduře, kdy jsem byla mastná od oleje či jiných krémů, strávila jsem 5 minut ve sprše a další půl hodinou vytíráním podlahy a ždímáním ručníku, jako bych ani nestála ve sprchovém koutě. ale vedle něj. Po upozornění mi bylo sděleno pouze to, abych byla opatrná a neuklouzla. Bláhově jsem si zaplatila pouze snídaně, protože v restauraci v budově B báječně vaří, ale to by mi musel někdo sdělit, že mi uvaří jen v pátek oběd a dál už nic, protože v pátek večer již připravovali sál pro svatební hostinu na sobotu, páteční večeře tedy padla, sobotní oběd i večeře také a v neděli jsem opustila pokoj v 9h ráno a po otevření restaurace v 10:30h jsem zjistila, že už se tam opět chystá nedělní akce, takže taky nic. Lázeňská restaurace pro nelázeňské hosty, pěkně děkuji. Po příchodu na páteční proceduru objednanou dopředu se vloudila chybička a na stejnou hodinu byla objednaná i jiná osoba, takže jsem musela téměř hodinu čekat. Mám-li to shrnout, víkend mě vyšel na cca 4 tisíce a nestál za nic... moc mě to mrzí....
Jméno/Přezdívka: Marie N.
Hodnocení: 10
Čas: 2011-02-15 17:40:43.541
Lazně jsem si velmi užila, moc milý personál, příjemný pan doktor, obědy a večeře velmi chutné! V Rehabilitačním sanatoriu byl každý den jiný kulturní program-taneční večery, koncerty a do centra města i do kina je to nedaleko. Recepční mi poradila vzít si taxíka-doporučuji, v Karviné mají skutečně nízké ceny. Byla jsem celkově moc spokojena.
Jméno/Přezdívka: JANA
Hodnocení: 0
Čas: 2010-08-31 19:08:56.393
D.VECER PRAVE JSEM SE VRATILA Z LAZNI V KARVINE DARKOVE A JSEM VELMI VELMI ROZCAROVANA SLUZBAMA JAKE JSOU V TECHTO LAZNICH . ABSOLUTNI NEOCHOTA PERSONALU KULTURNI AKCE TANECNI VECIRKY HRUZA HROMADA KRAVALUUU A STALE OPAKUJICI SE PROGRAMY. NO MUSIM POCHVALIT STRAVOVACI CAST A OKOLI LAZNI. ASI JIY NENAVSTIVIM TYTO LAZNE.
Jméno/Přezdívka: zdenek
Hodnocení: 0
Čas: 2010-07-29 17:30:49.182
Hruza a neochota . Priste zvolim jine LAZENSKE ZARI. Po kulturni strance jeden velky pruserrrrr."!!!!!
Jméno/Přezdívka: Laďa
Hodnocení: 1
Čas: 2010-01-11 23:20:55.33
Je to skansen socialismu!! Nic horšího jsem v životě neviděl. Neochota, nezájem nic nelze a nic nejde. Nejste lázeňský host ale jen pacient který se musí podřídit personálu a jeho manírům. Byl jsem v lázních na léčení již 20x a mohu posoudit.
Jméno/Přezdívka: MILKA
Hodnocení: 10
Čas: 2009-08-09 23:20:26.652
Lázně bezvadné,byla jsem spokojena.Už se těším zas. Lázně bezvadné,pro odpočinek naprosto skvělé.Personál velmi příjemný.
Jméno/Přezdívka: Bazar
Hodnocení: 10
Čas: 2009-07-28 13:30:44.239
Lazne super.Personal mily.Byl sem spokojen.
Jméno/Přezdívka: alcago
Hodnocení: 0
Čas: 2008-07-28 01:11:32.947
Je to již 2 roky, co jsem zde pobývala po mozkové příhodě. Srovnám-li s Jeseníkem a Luhačovicemi, pak karvinský panelák vychází nejhůře. Stravování výborné, ubytování průměrné, prostředí velkokapacitní a neosobní, personál by pro peníze Arabům do zadku vlezl (což je ponižující) a procedúry jsou ve stylu za málo peněz hodně muziky, někdy bez vysvětlení co a jak v této místnosti konat. Upřednostňuji obyčejný špitál s rehabilitačním oddělením, kde mi pomohou jistojistě více.
Jméno/Přezdívka: Lada
Hodnocení: 8
Čas: 2008-05-19 22:57:06.052
Bezvadné sanatorium, bezvadné vybavení, s perfektní stravou, účelově zařízeným ubytováním. Zápor - na platící Araby se bere mnohem víc ohledů, než na pacienty zdravotních pojišťoven. Také je dost problematické si někde v blízkosti lázní, či uvnitř sednout, zahrát a zpivat si při kytaře.
Jméno/Přezdívka: zdenka
Hodnocení: 10
Čas: 2008-03-04 11:38:19.973
nekolik let jezdim do rehb sanatoria a nema to chybu leceni a vsechno je proste suoer
HOT-LINE: 731 495 820