Léčebna Darkov > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: popleta
Hodnocení: 2
Čas: 2017-03-08 12:47:22.403
Jako vozíčkář mám tyto zkušenosti: na recepci dobré. V lázních a cvičení velmi ochotní. Zato s výtahy je to bída. Jeden výtah a dva malé je pro budovu A nějak málo. Navíc velký výtah často mimo provoz. Čekal jsem na výtah a nestihnul proceduru.
Jméno/Přezdívka: Pavel
Hodnocení: 1
Čas: 2016-09-20 18:45:18.237
Už nikdy více
Jméno/Přezdívka: Nobody
Hodnocení: 0
Čas: 2016-07-27 11:09:45.773
Tyto lázně vřele nedoporučuju.Jsou to lázně založené na odbyt co nejvíce pacientů takže se s váma nikdo moc nemazlí.Na cvičení Vás solidně odbydou jelikož personál neustále telefonuje.Na jídlo se čeká někdy i půl hodiny a výtahu se někdy ani nedočkáte tak jdete pěšky 10.pater.Neustálý hluk od silnice a pokřikování opilých kolemjdoucích v nočních hodinách je na denním pořádku.Na recepci jsou protivní a jeví nezájem.Takže moje první a poslední návštěva tady.
Jméno/Přezdívka: 0FANM4UqK
Hodnocení: 0
Čas: 2014-04-17 17:51:22.398
Cotugno from USA, October 9, 2012 at 6:39 PM Pleasantly suprised at its elegnat beauty and the kindness of the staff. The Front Desk personnel were great in recommending restaurants, making sure transportation was arranged, and giving us excellent information about the area.
Jméno/Přezdívka: UMlQhXmWmIQUEnjOWKk
Hodnocení: 0
Čas: 2011-07-12 05:24:02.334
Furrealz? That's marevluosly good to know.
Jméno/Přezdívka: antonín d.
Hodnocení: 10
Čas: 2011-02-15 17:57:43.954
bazén s výhledem do parku je výborný, společenský dům je moc krásný a léčba velice kvalitní, byl jsem velice spokojen!
Jméno/Přezdívka: katka
Hodnocení: 0
Čas: 2010-03-13 13:21:27.111
Jsem spokojena na 1000%...nejkrasnejsi 3 tydny.Doufam,ze zase za rok...
Jméno/Přezdívka: lenka
Hodnocení: 9
Čas: 2010-03-07 21:01:13.291
jenom spokojenost
Jméno/Přezdívka: lonond
Hodnocení: 0
Čas: 2010-03-07 20:59:26.992
jezdím do těchto lázní od roku1993 a vždy jsem nadmíru spokojená
Jméno/Přezdívka: rad.jezdim.do.lazni@seznam.cz
Hodnocení: 0
Čas: 2009-02-05 15:45:38.704
katastrofa, nejhorší lázně v zemi, obloukem se vyhněte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jméno/Přezdívka: papa
Hodnocení: 9
Čas: 2008-12-04 08:03:28.333
null
HOT-LINE: 731 495 820