Fulltextové hledání

Představujeme

Lázně Nový Smokovec byly původně vytvořeny jako klimatické lázně horského charakteru, které mají ve střední Evropě nejstarší tradici. Okolí lázní je ideální pro vycházky a rekreační i vysokohorskou turistiku. Jsou vyhledávané především klienty s nemocemi dýchacích cest.

Lázně Velké Losiny

Lázně Velké Losiny > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: Pape
Hodnocení: 10
Čas: 2017-02-19 16:57:12.021
Krásný nepřelidněný lázně, perfekt jídlo, super servis a termální voda. Možná ještě něco víc pro děti by bodlo. Každopádně díky za ně. Vracíme se rádi.
Jméno/Přezdívka: Get More Info
Hodnocení: 0
Čas: 2017-02-01 08:13:35.903
gBmOZS Thanks for spending the time to argue this, I feel starkly about it and adore conception additional taking place this topic.
Jméno/Přezdívka: greal lana
Hodnocení: 0
Čas: 2016-08-03 18:27:18.983
5JVabu Thank you for your blog.Really thank you! Really Cool.
Jméno/Přezdívka: VaLi
Hodnocení: 10
Čas: 2016-07-09 17:14:40.045
Byla jsem v Losinách dvakrát. 2014 a 2015. Obzvláště rok 2015 mě svým účinkem nadchnul. Myslím, že individuální TV s úžasnou fyzioterapeutkou za to může. Byla jsem vždy na Šárce a měla dobrou spolubydlící. Procedury tamtéž. Jela bych hned zase - a zase do Šárky. Zdravím v Losinách. VaLi Brno
Jméno/Přezdívka: big dilbos
Hodnocení: 0
Čas: 2016-07-05 13:11:18.533
n71YuN Well I definitely enjoyed studying it. This information offered by you is very useful for proper planning.
Jméno/Přezdívka: Rajče
Hodnocení: 0
Čas: 2016-03-22 19:34:11.054
Dobrý den, zdejší fórum mě zaujalo a inspirovalo k tématu mé bakalářské práce, ve které se snažím hlouběji zmapovat problematiku kvality služeb českých lázní. Ráda bych Vás poprosila o vyplnění krátkého dotazníku, který je hlavním podkladem pro můj výzkum Jelikož většina návštěvníků tohoto fóra má již s návštěvou lázní hodně zkušeností, Vaše odpovědi budou pro mou práci cenným přínosem. Za vyplnění předem děkuji. Dotazník naleznete na umbrela.mendelu.cz/vyzkumy/vyzkum?id=1378
Jméno/Přezdívka: viagra
Hodnocení: 0
Čas: 2014-12-10 09:45:38.214
Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I am waiting for your next write ups thanks once again
Jméno/Přezdívka: buy viagra online
Hodnocení: 0
Čas: 2014-12-07 19:57:42.728
I'm not sure why but this weblog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I'll check back later on and see if the problem still exists.
Jméno/Přezdívka: Evki
Hodnocení: 0
Čas: 2013-06-19 11:30:12.677
Zase jsem přijela z Losin nadšená. Tyhle lázně jsou úžasné nejen svojí přírodou ale dokonalým přístupem veškerého personálu,moderním ubytováním-LD Eliška a Šárka prošly náročnou rekonstrukcí. LD Šárka který byl dříve jen pro děti je nyní pro děti s maminkami a dospělé.Nikam se nedochází, veškeré procedury jsou na místě včetně termálního bazénu.Strava dobrá,jen ta kavárnička na Šárce schází, mezi procedurami nelze zajít na kávu, na Elišku je to trochu z ruky. No nic, došla jsen si odpoledne, dělají supr kávu i mají dobré zákusky.Že byl komplex. pobyt jen na 3 týdny to je velká škoda ,ale tohle není vina lázní ale indik. seznamu.I tak velká spokojenost, doufám že zase přijedu.
Jméno/Přezdívka: jIOgLageC
Hodnocení: 0
Čas: 2012-08-09 01:47:09.6
- Awsome pictures Will glad you sent them. Keep up the good work you are so deeermintd and I know that with the help of our Lord Jesus Christ you will be able to get back where you were before your accident.Take care and let me know if you need any help while in Denver.od Bless
Jméno/Přezdívka: Sylva
Hodnocení: 0
Čas: 2009-10-31 11:51:49.066
Lázně krásné, park úžasný, ubytování na Horince pěkné, personál velmi ochotný, ale na procedurách chybí šatny, žádná možnost odpočinku jako v jiných lázních. Nejhorší strava- byli jsme na víkendovém pobytu, který je mimochodem nejdražší ze všech lázní , v kterých jsme dosud byli a jídlo bylo stejné jako u pacientů tzv. na křížek. Velmi dietní až bez chuti, o nějakém výběru ani nemluvím. Ale jinak nádherný odpočinek a věřím, že pe rekonstrukci lázní, která momentálně začíná, se určitě rádi někdy vrátíme.
Jméno/Přezdívka: lakatoš
Hodnocení: 10
Čas: 2009-10-30 09:08:39.179
Skromné, ale úžasné lázně. Vynikající strava a rehabilitační péče.
Jméno/Přezdívka: Jarka
Hodnocení: 1
Čas: 2008-05-20 00:03:52.147
1/ Málo procedur a navíc jsou rozepsané na celý den. 2/ Strava nic moc (málo tmavého pečiva, málokdy je kakao..) 3/ Nedostatek bezpečných míst pro parkování
Jméno/Přezdívka: Fxx
Hodnocení: 2
Čas: 2008-05-19 23:41:29.501
Lázně oproti jiným mají mnohem horší kvalitu stravování, diety jsou pacientům ne doporučeny, ale přímo vnucovány.V jiných lázních záleží pouze na pacientovi, zda chce dietní, či normální stravu. Také je velmi špatné vybavení služeb pro pacienty - není zde ani bankomat ČS, vstup pacientů do velkého bazénu za 50.-Kč při každém vstupu do areálu. V ubytovně by měla být možnost zapůjčení chladničky alespoň za úplatu, na pokojích, ale ani jinde nejsou trezorky na peníce či cennosti, kultura také není nic moc, programy a zájezdy se pravidelně opakují již řadu let. Na ubytovně by měla být možnost si alespoň menší prádlo přeprat a usušit. Také někteří zaměstnanci se k pacientům chovají jako ke svým podřízeným, či k pacientům v psychiatrické léčeně. Proti ostatním lázním tu je mnohem méně léčebných procedur. Jako klad lze hodnotit park s překrásnými rododendrony.
Jméno/Přezdívka: S
Hodnocení: 10
Čas: 2008-03-02 19:57:48.782
Nejlepsí lazne ve kterych jsem snad jen mohla byt :) rada bych se vratila ...
Jméno/Přezdívka: CABAN
Hodnocení: 10
Čas: 2008-02-13 13:53:20.22
null
Jméno/Přezdívka: pilat36
Hodnocení: 10
Čas: 2007-11-15 08:35:51.531
Můžu vřele doporučit.
Jméno/Přezdívka: weny
Hodnocení: 10
Čas: 2007-09-28 13:41:00.47
Jméno/Přezdívka: nek
Hodnocení: 10
Čas: 2007-08-13 13:32:57.907
Jméno/Přezdívka: neci
Hodnocení: 1
Čas: 2007-08-13 13:32:02.806
Jméno/Přezdívka: tuchnachek
Hodnocení: 10
Čas: 2007-08-12 13:39:15.828
Byla jsem tam v lázních 2x a moooc na to rááda vzpomíínáám , bylo tam náádherně ...
Jméno/Přezdívka: Kate
Hodnocení: 10
Čas: 2007-03-21 18:52:21.645
Dokonalé!Ale nemají stránky,aspon nevím!
HOT-LINE: 731 495 820
Nejbližší lázně a wellness hotely