Lázně Libverda

Lázně Libverda > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: Šárí
Hodnocení: 2
Čas: 2017-09-09 21:35:21.096
Ubytování v penzionu Vodoléčba pěkné. Oddělené pokoje, dobrý úklid. Pak byla dobrá vířivka se saunou v penzionu Frýdlant, kterou jsme dokoupili, a baňková masáž, také dokoupená. Vířivky jsou strašlivé. Dvě malé místnosti přecpané vanami, miniaturní společná chodbička na převlečení, hluk vířivek přeřvává rádio a hulákající nervózní sestry, zkracuje se doba procedur... nechápu, jak tohle můžou nabízet samoplátcům, to je ostuda. Lázně jsou přecpané, kapacita procedur je naprosto nedostatečná. Na nabídku z letáku o špičkových masážních přípravcích dovážených z Fidži nebo bůhvíodkud zapomeňte. "Aromamasážní" olej je laciný žluklý olej české výroby navoněný chemickým parfémem. Zajímala jsem se o čokoládovou masáž, a byla mi ukázána místo slibované exotiky z letáku hromádka čokolád na vaření značky Orion-nevěřila jsem svým očím... Jídlo také nic moc. Většinu dní se něco vybrat dá, ale narazíte i na volbu mezi buřtgulášem a tlustou bůčkovou roládou, to v léčebných lázních potěší :-))) Byl i dost strašidelný rýžový nákyp jak z mateřské školky. Spousta syrové zeleniny, která je velmi nevhodná pro většinou starší klientelu, málo dušené zeleniny. Dvě hvězdičky mají ode mně lázně jen díky personálu kuchyně, který byl ochotný, a paní uklízečce z Vodoléčby. Jinak bída.
Jméno/Přezdívka: c4ttRjLWM
Hodnocení: 0
Čas: 2017-03-27 01:09:55.849
Sharp thkgiinn! Thanks for the answer.
Jméno/Přezdívka: Rajče
Hodnocení: 0
Čas: 2016-03-22 19:31:16.808
Dobrý den, zdejší fórum mě zaujalo a inspirovalo k tématu mé bakalářské práce, ve které se snažím hlouběji zmapovat problematiku kvality služeb českých lázní. Ráda bych Vás poprosila o vyplnění krátkého dotazníku, který je hlavním podkladem pro můj výzkum Jelikož většina návštěvníků tohoto fóra má již s návštěvou lázní hodně zkušeností, Vaše odpovědi budou pro mou práci cenným přínosem. Za vyplnění předem děkuji. Dotazník naleznete na umbrela.mendelu.cz/vyzkumy/vyzkum?id=1378
Jméno/Přezdívka: janík
Hodnocení: 0
Čas: 2015-11-19 16:53:40.555
nejhorší lázně , které jsme poznali ......nejhorší strava žádná zelenina ovoce -----velice špatný !!! Tam si asi někdo nahrabe , protože pojištovny jim přeci za pacienta platí a v jiných lázních je to lepší na stravu avšechno
Jméno/Přezdívka: nana
Hodnocení: 0
Čas: 2014-09-03 09:51:28.674
Také jsem po čtyřech letech opět navštívila lázně a zklamání bylo velké.Na křížkový pobyt jsem měla nárok na obyčejnou jídelnu a nebo za příplatek 80KČ na den bych mohla jít na švédské stoly.V obyčejné jídelně každá snídaně na chlup stejná celý měsíc..Platkový sýr 3 plátky 4 kolečka salámu .Na obědech jsem se cítila jak na dietě a večeře také.Jakákoliv připomínka byla zbytečná..Zklamání je velké tak že už se tam nepodívám a doporučovat je taky nebudu jako doposud.Jinak procedury stejné jako dříve a personál byl ochotný a milý.
Jméno/Přezdívka: Hanina
Hodnocení: 3
Čas: 2013-09-25 22:12:22.405
Byli jsme zde po 3 letech, protože se nám tu líbilo. Ale jsme zklamaní. S procedurami a přístupem personálu jsme spokojení, ale jídlo švédské stoly slabota. K večeři výběr ze 4 druhů jídel, 2 jídla nová a jídla z přešlého dne. Zažili jsme velké zklamání.
Jméno/Přezdívka: hJBsSpqeMeiwhGhLyD
Hodnocení: 0
Čas: 2012-08-08 18:47:36.201
Marco - Will You and Fast Fox are both already extnrordiaary. Last week, watching you deal with the nerve pain all day, everyday, and not letting up on your therapy efforts even though you know that the harder you push during the day, the worse the pain gets at night showed me the depth of your courage and determination.
Jméno/Přezdívka: Roman
Hodnocení: 1
Čas: 2011-07-01 10:17:34.884
Lázně Libverda mají udělané lákavě krásné stránky..to je tak vše..jídlo byla katastrofa..spoustu věcí mimo provoz a jídlo..švédský stůl..fakt k smíchu..to letní tábor je proti nim frajer..procedury a vše okolo je staré a neodpovídá cenám...bohužel,to nejhorší co jsem kdy viděl..
HOT-LINE: 731 495 820
Nejbližší lázně a wellness hotely