Lázně Jeseník - Priessnitzovy léčebné lázně

Lázně Jeseník - Priessnitzovy léčebné lázně > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: just another
Hodnocení: 0
Čas: 2017-09-20 14:18:55.749
20peKL I truly appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank God I found it on Google. You ave made my day! Thanks again
Jméno/Přezdívka: JanaK
Hodnocení: 0
Čas: 2017-09-15 18:11:18.298
Byla jsem v lázních poprvé,takže nemám srovnání Celkově spokojenost,až na jídlo,vaří tam opravdu hrozně.S tou platbou za rezervaci jsem byla také překvapená,myslela jsem,že ji zauctuji oproti doplatku za příslušenství na pokoji,ale nikoli.
Jméno/Přezdívka: Joe
Hodnocení: 1
Čas: 2017-07-14 23:03:38.293
Tak zlodejsky a vyderacsky podnik aby pohledal. Nevratne zalohy, platby za ubytovali 100% mesic predem. Nehorazne ceny za parkovani. Vsechno buduji z dotaci a na vsem rejzujou. Navic si celou oblast oznacili jako obytnou zonu, coz je absolutni nesmysl, ktery vyuzili jen proto, aby nikdo nemohl parkovat jinde nez na predrazenych parkovistich. Zpoplatnena wifi jak na nejake ubytovne. Hresi na to, ze diky debilnim smlouvam s pojistovnami nemaji konkurenci. Pri bezne konkurenci v oblasi ubytovani by zkrachovali.
Jméno/Přezdívka: suba me
Hodnocení: 0
Čas: 2017-07-10 17:00:37.685
eiUhvZ You developed some decent points there. I looked on the internet for that problem and found many people will go coupled with with all of your internet site.
Jméno/Přezdívka: lucy ann
Hodnocení: 0
Čas: 2017-05-10 16:20:02.596
wH1Lc9 This blog is really entertaining as well as informative. I have discovered helluva handy tips out of this blog. I ad love to visit it again and again. Thanks a bunch!
Jméno/Přezdívka: mike tyson
Hodnocení: 0
Čas: 2017-03-04 20:35:06.701
23bsbJ Thanks-a-mundo for the blog.Really looking forward to read more. Want more.
Jméno/Přezdívka: Check Out Your URL
Hodnocení: 0
Čas: 2017-02-01 16:05:45.908
qr4qTk Lovely website! I am loving it!! Will be back later to read some more. I am bookmarking your feeds also
Jméno/Přezdívka: huba suba
Hodnocení: 0
Čas: 2016-11-26 22:58:09.088
8EuTI6 Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this post and also the rest of the site is extremely good.
Jméno/Přezdívka: suba buba
Hodnocení: 0
Čas: 2016-10-10 17:25:23.094
DJxqNA My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post actually made my day. You cann at imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!
Jméno/Přezdívka: lananal
Hodnocení: 0
Čas: 2016-08-04 05:51:09.548
NVfsFb Very good info. Lucky me I found your blog by chance (stumbleupon). I ave book marked it for later!
Jméno/Přezdívka: funny videos
Hodnocení: 0
Čas: 2016-07-06 02:45:02.999
dbPmPr Well I sincerely enjoyed studying it. This tip procured by you is very constructive for accurate planning.
Jméno/Přezdívka: Milan
Hodnocení: 2
Čas: 2015-12-16 11:27:46.143
Nic moc,ubytování tak dvě**. Znám lepší a levnější lázně.
Jméno/Přezdívka: Klára
Hodnocení: 0
Čas: 2015-12-13 15:03:31.867
Děs, špína, neochota
Jméno/Přezdívka: fiverr backlinks
Hodnocení: 0
Čas: 2015-10-16 09:23:13.837
k8BNKU Im obliged for the blog post.Much thanks again. Awesome.
Jméno/Přezdívka: crorkz backlinks
Hodnocení: 0
Čas: 2015-07-01 07:16:44.088
bJX7Zo This is one awesome post.Really looking forward to read more. Great.
Jméno/Přezdívka: Lipka
Hodnocení: 0
Čas: 2015-06-20 11:37:33.646
Do Jeseníku jezdíme už asi 10 let pravidelně každý rok. Nádherná příroda, úžasný vzduch a většinou milý a ochotný personál. Škoda, že zákaz kouření nikdo nekontroluje, i když se to rapidně zlepšilo. Pouze kavárna Sofie klesla na své úrovni. Pro klid od aut, jedinečné klima a nádherné výhledy ale lázně zůstávají stále naším cílem číslo jedna.
Jméno/Přezdívka: crorkzz mattz
Hodnocení: 0
Čas: 2015-06-11 07:35:38.372
NPQCK9 I really enjoy the article post.Thanks Again. Really Great.
Jméno/Přezdívka: Inspektor
Hodnocení: 0
Čas: 2015-02-16 18:02:01.964
Tímto zdravím vedení lázní, pokud tedy pročítají komentáře.V sobotu jsme navštívili lázně s partou přátel za účelem koupele v místním bazénu.Ještě před tím jsme si prošli venkovní balneo a areál. Hezké. Horší to však bylo v Kavárně Sofie,zmatený personál, nedostatečné zásobování sortimentu, v 17.00, dva zákusky v chladícím zařízení.Personál nevěděl, jestli mají další, údajně někde v zádu. No a další perlička nás čekala na recepci při placení vstupu na bazén. Slečna recepční neveděla kolik stojí jednotlivé vstupné, napočítala nám o osobu navíc, při zpětném vrácení přeplatku se nemohla domluvit s kasou, tudíž jsme byli nuceni čekat než se jí to podaří. No a po příchodu na bazén, voda studená, ve vířivce obtloustlý pán se svou chotí, celou hodinu, tudíž jsme se ve vířivce museli vystřídat po jednom. Nechápu.Po koupeli, pouze dvě sprchy neosobního charakteru, kde na vás civí fronta nervozně vzhlížejících , čekajících se na opláchnutí. Na WC spousta vody, mohl by ji personál průběžne stírat , stejně tak jako v šatnách, kde bylo nastláno jako by se tam měsíc neuklízelo.Jinak Jeseníky měli by jste se zamyslet, příroda krásná, ale ty lidi pořád nevíííí:(
Jméno/Přezdívka: crorkz
Hodnocení: 0
Čas: 2014-12-17 18:31:23.696
mH8lxF Enjoyed every bit of your blog article.Thanks Again. Awesome.
Jméno/Přezdívka: seo company
Hodnocení: 0
Čas: 2014-06-04 15:48:09.576
mOEf3b Thanks for the article post.Really looking forward to read more. Keep writing.
Jméno/Přezdívka: stunning seo guys
Hodnocení: 0
Čas: 2014-04-19 07:56:52.893
5BrDG8 I loved your article post. Really Great.
Jméno/Přezdívka: Martina
Hodnocení: 10
Čas: 2014-02-16 22:08:38.041
Byla jsem v těchto lázních na podzim 2013 a mohu jen chválit a doporučit. Skvělá péče, super procedury, fajn spolupacienti, přístup personálu na jedničku s hvězdičkou. Velice ráda se vrátím.
Jméno/Přezdívka: check it out
Hodnocení: 0
Čas: 2014-01-08 11:13:13.747
dQsmib Thank you for your blog post.Really looking forward to read more. Awesome.
Jméno/Přezdívka: the best seo service
Hodnocení: 0
Čas: 2013-09-07 22:48:17.553
8CQVuJ Thank you for your blog post.Much thanks again. Awesome.
Jméno/Přezdívka: Sovča
Hodnocení: 10
Čas: 2013-01-18 17:04:58.93
Do těchto lázní jezdím od roku 1994 a nikdy bych nejela jinam!Je tu krásné prostředí a báječní lidé.Letos jedu do Jesu opět.Lázně všem doporučuji!
Jméno/Přezdívka: Pepik
Hodnocení: 1
Čas: 2012-05-21 17:56:11.47
Pěkné prostředí, ale přes všechny zákazy se tam vesele kouří. Nikdo to nekontroluje. To není moc pozitivní, zvláště pro pacienty s astmatem. Kouří se na pokojích, mám zkušenost hlavně z Jubilejní vily, také v hotelu Ripper ubytovaní halekají a odhazují nedopalky bez ohledu na ostatní. Zvláště pacienti z duševními poruchami vesele kouřem obtěžují ostatní, prý jim to nikdo nemůže zakázat, protože jsou blázni a vyhrožují ostatním, kteří jim to vytknou. Komu vadí kouření, pobyt v jinak skvělém prostředí nedoporučuji.
Jméno/Přezdívka: EsbCTglfGmf
Hodnocení: 0
Čas: 2011-11-07 17:49:21.901
Very valid, pithy, scuicnct, and on point. WD.
Jméno/Přezdívka: romantik
Hodnocení: 2
Čas: 2011-08-01 06:34:58.625
3 denní pobyt - dárek Prví den nástupu je zajištěná romantická večeře v 18.30 h a 19.45 první procedůra. to byl první šok. Posadí Vás u stolečku ,kde sedíte u dřevěné stěny a máte výhle na zásuvky a nádoby na nápoje. Máte nárok na šampus a servírka se Vás zeptá jestli chcete lahev otevřít nebo jestli si ji vemete na pokoj. Do procedůry, kterou Vám naplánovali to prý v pohodě stihnete. Po určitých rozpacích nám personál oznámil, že do jídelny můžeme o půl hodiny dříve.Chtěl bych, aby manažeři uvedeného lázeňského domu prožili takto romantický večer. Je pravdou, že připravený stůl byl bohatě nazdoben a to pro úřčastníky restaurace je zážitek, jelikož Vás budou pozorovat jako exoty. A pozor , jesli budete slušně nastrojení, muž oblek a žena kostýmek nebo šaty, tak jste z jiné planety. Musíte být v šustkák, botasky a pak budete in.Nedivím se. že návštěvnost je jaké je.Romantický večer si představuji naprosto jinak. Jediné pozitivum , masáže s lávovímy kameny, paráda. Ještě jedna zajímavost Zimní zahrada, představa příjemná hudba s tanečkem. Hudební produkci prováděl pán, který o produkci má pramálo zkušeností a jeho zpěv nás přiměl k tomu, že po hodině jsme zaplatili a odešli znechucen. Domnívám se , že manažeři hotelu vůbec neví co hostům je úpředváděno. Je to velká škoda, tyto lázně si to nezaslouží, je to až neůcta vůči zákazníkovi.3 denní pobyt bych po zkušenosti nikomu nedoporučil.
Jméno/Přezdívka: š
Hodnocení: 10
Čas: 2011-06-10 10:23:49.674
jezdím tam od tří let a nic mi ještě takhle nepomohlo
Jméno/Přezdívka: Jana
Hodnocení: 10
Čas: 2009-04-29 18:59:52.133
V lázních Jeseník jsem byla od poloviny ledna do poloviny února 2009. Většina věcí byla skvělá, přístup personálu výborný, jídlo úžasné, jen nás trochu moc honili na společných cvičeních v přírodě. Jsou tam výborné možnosti vycházek, výtvarných aktivit jako např. při ergoterapii jsme malovali na hedvábí, vyráběli keramiku a obrázky ubrouskovou technikou, malovali na sklo. Je tam joga, posilovna, možnost chodit na diskotéky a společenské tance a do posilovny. Dobře se tam zapomíná na shon při práci. Takže doporučuji na 100 %. Jana
Jméno/Přezdívka: Kvetinka
Hodnocení: 7
Čas: 2009-01-01 19:41:37.276
V techto laznich jsme byli začatkem unora 2008 a naprosto senzacni jednani, pokoj i strava. Procedury velice prijemne. Ubytovani jsme byli primo v hotelu Priesnitz a naprosta spokojenost a komfort. Bohužel jsem zaslechli i nazory z ostatnioch lazenskych domu, ze jim tam netopili, tak nevim.... Urcite se tam jednou vratime.
Jméno/Přezdívka: alcago
Hodnocení: 0
Čas: 2008-07-28 01:34:10.197
Píši se zpoždění 6ti let: V hlavní budově jsem neměla problémy s procedúrami, protože mimo budovu jsem chodila pouze na cvičení. Personál byl ochotný a vstřícný. Čistota byla samozřejmě bez výtek. Velikou péči jsem obdivovala u paní primářky, která nás nebrala jako "kus" , ale podrobně s námi konzultovala zdravotní stav tak, jak jsem to nikdy před, ani po nezažila. Problém byl s konfortem ubytování. Siciálky na chodbě se už do dnešní doby nehodí. Smůlu jsem měla na spolubydlící, což bylo dáno snad i strukturou léčby, tedy obor psychiatrie.
Jméno/Přezdívka: rigulkar
Hodnocení: 10
Čas: 2008-03-11 06:39:06.178
Moc se mi v lázních líbilo
Jméno/Přezdívka: Jubielní vila
Hodnocení: 0
Čas: 2007-08-09 11:53:44.829
Jméno/Přezdívka: J.
Hodnocení: 7
Čas: 2007-08-09 09:45:44.873
Na lázně jako procedury mám hezké vzpomínky, ubytování skvělé, strava také. Horší to bylo s naplánováním procedur a přístupem lékařky. Procedury byly naplánované tak, že nebylo možné při dodržení času a trvání procedur stihnout přejít během 0 minut mezi lázeňskými domy. S doporučeným zůstáním v domě 10-15 min po inhalaci už vůbec ne. Na začátku sezóny byly všechny služby zavřené (termín v lednu).
Jméno/Přezdívka: Markéta
Hodnocení: 0
Čas: 2007-06-29 11:55:10.27
Prostě nejlepší lázně, ve kterých jsem kdy byla. Opravdu paráda!!!!!!!!!
Jméno/Přezdívka: Ostravak
Hodnocení: 0
Čas: 2007-06-28 18:29:01.863
Zdravím jeseniky, moc jsme byli spokojeni s pobytem v lázních Jeseník,strava výborna,obsluha stoprocentní,vzduch kvalitní !!? Jedine co se dá vytknout je narušování čerstvého vzduchu v jídelně domu RIPPER ,vanoucí cigaretový kouř a to s prostoru kde by to člověk ani nečekal a to ze zaměstnaneckých . Škoda,jinak fajny vzduch-ale jen venku. Tak zas někdy naviděnou v přijemnějším . Smradu máme v Ostravě dost. Zdar O.K.
Jméno/Přezdívka: jajka
Hodnocení: 10
Čas: 2007-06-19 11:19:07.325
Tyto lázně jsou jedny z nejlepších ve kterých jsem kdy byla a to srovnávám ze zahraničím.Byla jsem zde 5krát po sobě jako dítě,ale i teť jako dospělá bych se vrátila velmi rada zpět,byla jsem tehdy ubytovaná v léčebném domě "KAROLÍNA".Našla jsem si tam spoustu kamarádů,i škola která je kousek od této budovy byla velmi pěkně vybavená.Jana Kozlová
HOT-LINE: 731 495 820
Nejbližší lázně a wellness hotely