Lázně Bechyně

Lázně Bechyně > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: this site
Hodnocení: 0
Čas: 2017-07-11 04:04:23.613
PRJgxm There is certainly a lot to find out about this subject. I like all of the points you have made.
Jméno/Přezdívka: jake jilennanal
Hodnocení: 0
Čas: 2017-05-10 12:41:49.68
KNfLm3 Your opinion is valueble for me. Thanks!
Jméno/Přezdívka: lucy ann
Hodnocení: 0
Čas: 2017-05-09 18:06:40.502
rpLDtb Thanks so much for the blog post. Will read on...
Jméno/Přezdívka: Click Here
Hodnocení: 0
Čas: 2017-02-01 10:01:35.808
jRz09q learning toys can enable your kids to develop their motor skills quite easily;;
Jméno/Přezdívka: suba pron
Hodnocení: 0
Čas: 2016-11-26 19:51:20.954
DQL21f Thanks for the blog post.Much thanks again.
Jméno/Přezdívka: best nala pron
Hodnocení: 0
Čas: 2016-10-11 09:27:05.787
pi7Sfc I will right away grab your rss as I can not find your email subscription link or newsletter service. Do you ave any? Please let me know in order that I could subscribe. Thanks.
Jméno/Přezdívka: huba buba
Hodnocení: 0
Čas: 2016-08-04 00:38:34.05
YsrHby This web site definitely has all of the information I wanted about this subject and didn at know who to ask.
Jméno/Přezdívka: big dilbos
Hodnocení: 0
Čas: 2016-07-05 22:04:22.097
Yst5gA Wow! This could be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject. Actually Great. I am also a specialist in this topic so I can understand your effort.
Jméno/Přezdívka: Rajče
Hodnocení: 0
Čas: 2016-03-22 19:29:35.593
Dobrý den, zdejší fórum mě zaujalo a inspirovalo k tématu mé bakalářské práce, ve které se snažím hlouběji zmapovat problematiku kvality služeb českých lázní. Ráda bych Vás poprosila o vyplnění krátkého dotazníku, který je hlavním podkladem pro můj výzkum Jelikož většina návštěvníků tohoto fóra má již s návštěvou lázní hodně zkušeností, Vaše odpovědi budou pro mou práci cenným přínosem. Za vyplnění předem děkuji. Dotazník naleznete na umbrela.mendelu.cz/vyzkumy/vyzkum?id=1378
Jméno/Přezdívka: backlinks
Hodnocení: 0
Čas: 2015-10-16 01:37:15.397
hGB3cP I really like and appreciate your article.Really looking forward to read more. Cool.
Jméno/Přezdívka: links crorkzz
Hodnocení: 0
Čas: 2015-07-01 08:01:01.586
szzmo0 I truly appreciate this article post.Really thank you! Much obliged.
Jméno/Přezdívka: crokrz linkz
Hodnocení: 0
Čas: 2014-12-18 04:18:52.726
5PTqL2 Im grateful for the blog post.Thanks Again.
Jméno/Přezdívka: Černá
Hodnocení: 0
Čas: 2014-11-11 21:47:10.274
Komplex Jupiter: profesionální a milý personál, výborné masáže a především pro Bechyni typické slatinové zábaly. Strava kvalitní, dostatečný výběr ovoce u snídaně, 2x během týdne výborně připravená ryba, neposledně dobře fungující Informační centrum na náměstí krásného města Bechyně. Doporučuji!
Jméno/Přezdívka: seo company
Hodnocení: 0
Čas: 2014-06-05 00:32:09.503
68ixqO Thanks a lot for the article post.Really thank you! Awesome.
Jméno/Přezdívka: stunning seo guys
Hodnocení: 0
Čas: 2014-04-21 10:27:31.581
NN3m4K Major thankies for the blog post.Really looking forward to read more. Fantastic.
Jméno/Přezdívka: best place for make money online
Hodnocení: 0
Čas: 2013-09-12 00:51:50.81
OSPvsn Really informative blog article.Much thanks again. Much obliged.
Jméno/Přezdívka: link building
Hodnocení: 0
Čas: 2013-09-07 15:38:34.247
2TaShq Thank you ever so for you article.Much thanks again. Great.
Jméno/Přezdívka: Maruš
Hodnocení: 10
Čas: 2013-09-07 08:51:26.424
Velmi hezké prostředí, ochotný personal, výborná kuchyně - DOPORUČUJI
Jméno/Přezdívka: karkulka
Hodnocení: 0
Čas: 2013-03-22 21:43:27.267
Ubytování velmi dobré, čísto a klid. Výborná masérka aromamasáže. Koupel nic moc.Dokonce se mi po příjezdu udělala vyrážka,ale mohlo být třeba i z jídla ,to nevím. Velmi špatné stravování. Rybí filet se podobal spíše podešvi od boty ,než jídlu. Chutná mi všechno, ale tohle jsem pozřít nedokázala. Příště bych jela, ale jen bych se ubytovala a šla na aroma masáž,ale nejspíš bych jela jinam.
Jméno/Přezdívka: zdena
Hodnocení: 6
Čas: 2013-01-31 09:45:14.316
Lázeňský hotel Olga-ubytování krásné,úklid pokojů perfektní. Bazén mizerně udržovaný,vůně neni vše.Třeba častěji čistit. Jídlo dobré,jinak se stravují pacienti na křížek a s příspěvkem,nepochopím křížkovým jídlo doplácejí pojišťovny. Ovoce minimálně.Procedury jak která,zřejmě jsem měla smůlu na nic moc masérky.Nesrovnatelné s Jáchymovem.Rovněž cvičení nevhodný pro Běchtěreviky,/skákání,volejbal-převážně,překážkové dráhyatd
Jméno/Přezdívka: uDTzpBSUPgGh
Hodnocení: 0
Čas: 2012-10-21 10:22:17.463
I really nedeed to find this info, thank God!
Jméno/Přezdívka: Fanda
Hodnocení: 10
Čas: 2012-04-10 16:28:45.037
Velmi hezké prostředí, vynikající služby, doporučuji!!!
Jméno/Přezdívka: kóbe
Hodnocení: 8
Čas: 2012-01-21 15:35:17.754
Týdenní leden 2012 - Bolavá záda - Standard, samoplátce LD Olga ubytování průměrné, dobrý úklid a servis. Stravování velmi dobré, dostatek zeleniny a slušné porce. Lázeňská péče na úrovni, až na vyjímky velmi příjemný a ochotný personál.
Jméno/Přezdívka: KRKULA
Hodnocení: 10
Čas: 2012-01-20 14:27:34.479
nemá to chybu
Jméno/Přezdívka: medvěd1964
Hodnocení: 10
Čas: 2011-12-02 16:43:50.107
lepší než dovolená
Jméno/Přezdívka: HURyfwzbEApXgw
Hodnocení: 0
Čas: 2011-09-16 07:42:06.772
Super informative wrintig; keep it up.
Jméno/Přezdívka: POLO
Hodnocení: 6
Čas: 2011-02-04 15:01:57.91
Třitýdenní KLP leden - únor 2011, s indikací bolestí páteře, manželský pár. Ubytování v LD Olga na úrovni studentské koleje ( mini pokojík, rozvrza-né válendy, trapná dispozice - pro cizí dvojici katastrofa, ten-ké zdi ) ale pozorná péče pokojské - čisto, výměna lůžkovin i ručníků. Lázeňská péče špičková, top procedury, erudo-vané lékařky, terapeutky, masérky i lázeňské, pozornost, přívětivost, zájem o pacienta. Jídlo je dobré, velké porce. Bechyně jsou drahé ale kvalitní lázně v ČR.
Jméno/Přezdívka: tom
Hodnocení: 0
Čas: 2010-11-18 22:03:27.3
Profesionální personál,pohoda ..jen jídlo /i když chutné / nedostačující /za 255kč, 2x závodní menu plus 2 plátky šunky ,nebo malá paštika,2x malé maslo malý jam ,nebo med k snídani někdy ovoce/ .,,,dost pacientů ...nevím jestli většina ...navštěvovala nedaleké Tesco k nákupu potravin..
Jméno/Přezdívka: lady-l13
Hodnocení: 0
Čas: 2010-07-13 13:33:01.548
Příjemné lázně v nádherné přírodě, po 3 letech tam jedu letos opět. Stravování je dostatečné, výběr pestrý, možná si to někteří pletou s výkrmnou - pak jsou zklamaní. Ale většina pacientů je spokojená, to mi věřte.
Jméno/Přezdívka: bobsander
Hodnocení: 5
Čas: 2009-06-25 10:57:21.829
Katastrofální stravování v jídelně silně připomínající léta před rokem 89. Jinak v pohodě
Jméno/Přezdívka: MUDr. Hulín
Hodnocení: 10
Čas: 2009-04-02 23:52:28.25
Velmi příjemné lázně - doporučuji pro léčení, relax i wellness
Jméno/Přezdívka: MUDr. Hulín
Hodnocení: 0
Čas: 2009-04-02 23:52:12.461
Velmi příjemné lázně - doporučuji pro léčení, relax i wellness
Jméno/Přezdívka: Jedte tam
Hodnocení: 10
Čas: 2009-04-02 23:51:39.381
null
Jméno/Přezdívka: MUDr. Hulín
Hodnocení: 0
Čas: 2009-04-02 23:50:52.631
Velmi příjemné lázně - doporučuji pro léčení, relax i wellness
Jméno/Přezdívka: Jura
Hodnocení: 10
Čas: 2009-03-18 00:45:27.482
Nejlepší lázně v ČR
Jméno/Přezdívka: Muli
Hodnocení: 0
Čas: 2008-10-09 15:13:29.863
Lázně jsou továrnou na zdraví,postrádala jsem osobní přístup,v letním období je zde věkový průměr cca 80 let, stravování v jídelně bez klimatizace je otřesné.
Jméno/Přezdívka: doki
Hodnocení: 1
Čas: 2008-08-30 22:09:32.656
null
Jméno/Přezdívka: samantha
Hodnocení: 10
Čas: 2008-01-10 23:33:11.94
Krásné lázně na vysoké úrovni a mnoho zajímavých a malebných zákoutí jižních Čech.
HOT-LINE: 731 495 820
Nejbližší lázně a wellness hotely