Lázeňský hotel Bezruč > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: PgGZgsJP
Hodnocení: 0
Čas: 2017-03-27 00:47:42.661
Back in school, I'm doing so much learinng.
Jméno/Přezdívka: hxWvkWVIFWa
Hodnocení: 0
Čas: 2014-04-18 08:00:05.338
My brother sgusegted I would possibly like this blog. He used to be entirely right. This post truly made my day. You cann't consider simply how a lot time I had spent for this info! Thanks! -1Was this answer helpful?
Jméno/Přezdívka: BjhumwJBlosZm
Hodnocení: 0
Čas: 2012-02-06 05:37:28.121
Tomas: taky mi hod kzyatdk PM a udelam ti nejakou propagaci na blogu, jinak musim souhlasit s clankem vzdy se nejvice vydelava u startu noveho programu jelikoz neni tolikpartneru a je vedsi poptavka nez nabidka(reklamnich ploch). Kazdopadne jsem se v tomto clanku moc nedozvedel co webexsys vse umi a nabizi…Je tento komentář užitečný? 0  0
Jméno/Přezdívka: host
Hodnocení: 0
Čas: 2010-01-06 10:21:42.742
Asi chtějí mít prázdné lázně ! Služby jdou z kopce a zájem o klienta žádný.
Jméno/Přezdívka: host
Hodnocení: 0
Čas: 2010-01-06 10:21:32.246
Asi chtějí mít prázdné lázně ! Služby jdou z kopce a zájem o klienta žádný.
Jméno/Přezdívka: Kurt II
Hodnocení: 0
Čas: 2008-07-15 12:52:50.11
Oprava, právě v Bezruči jsem byl, sorry. Takže ještě jednou - palác, ubytování ucházející, léčení a s tím související činnosti vzorné, ale to jídlo !!! Dámy a pánové, hlavně tam nejezte ten přivážený salát/saláty - průjem zaručen ! Dole v Jeseníku se ovšem můžete dojíst -------- :-)))
Jméno/Přezdívka: Kurt
Hodnocení: 0
Čas: 2008-07-15 12:47:51.626
V Bezruči jsem nebyl, ale předpokládám, že strava byla přivážena a rozdělována na talíře obdobně jako v lázeňském domě Priessnitz. OSTUDA !!! Nedalo se to jíst, takový palác, léčba bez vady a přitom žrádlo pro prasata ! Jsou ovšem lidé, kteří jsou na to zvyklí; takovým to nevadilo.
Jméno/Přezdívka: Alena
Hodnocení: 10
Čas: 2007-08-17 20:23:30.494
HOT-LINE: 731 495 820