Lázeňský dům Aurora Třeboň > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: Judita
Hodnocení: 0
Čas: 2017-01-11 08:30:32.167
Lékař,procedury,zdravotnický personál perfektní, vedeni hotelu, kuchyně a obsluhující personál v jídelně jedna katastrofa.
Jméno/Přezdívka: fake tits
Hodnocení: 0
Čas: 2016-10-11 06:02:33.488
uWQSn4 This is very interesting, You are a very skilled blogger. I ave joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I ave shared your site in my social networks!
Jméno/Přezdívka: Jíťa
Hodnocení: 6
Čas: 2016-08-06 21:17:19.71
ještě hvězdičky!
Jméno/Přezdívka: Jíťa
Hodnocení: 0
Čas: 2016-08-06 21:15:24.908
Do Aurory jezdíme opakovaně. Letos jsme vyslechli, že už se řada lidí do Aurory nevrátí. Proč??? Šikovní zaměstnanci odchází a nahrazují je lidmi bez zkušeností, např. s několika týdenními kurzy. Není něco špatně? Vždy to byly rodinné lázně, vraceli jsme se i kvůli zaměstnancům. Pacientům na křížek se během pobytu mění několikrát ubytování, protože např. na prodloužený víkend přijedou platící zákazníci. Třeboň je krásná, místní jsou fajn.
Jméno/Přezdívka: pron best
Hodnocení: 0
Čas: 2016-08-04 04:12:16.3
b7GMyP Really appreciate you sharing this article post.Much thanks again. Keep writing.
Jméno/Přezdívka: Mončičák
Hodnocení: 0
Čas: 2016-07-17 19:42:21.592
Byla jsem v lázních Aurora na komplexní léčbu. Chci poděkovat především všemu personálu na procedurách perfektní obsluha v baru Zimní zahrada a lázeňské restaurace Harmonie. Co se týče kuchyně -stravování jedním slovem skvělá. Dále chci poděkovat panu provoznímu Janu Šílenému který opravdu velmi dobře pečuje o provoz lázní. Panu řediteli bych doporučila aby nezapomínal na poděkování personálu a hlavně také na finanční odměny v osobním ohodnocení protože opakuji personál veškerý jednička s hvězdičkou.
Jméno/Přezdívka: cuck your mom
Hodnocení: 0
Čas: 2016-07-05 21:03:51.733
xx6o0s Im grateful for the article post.Much thanks again. Really Cool.
Jméno/Přezdívka: nick11
Hodnocení: 1
Čas: 2015-12-07 15:54:43.381
Do Aurory jsme dostali poukazy na masáž jako svatební dar. Nejdříve jsme chtěli jednu masáž vyměnit a připlatit si za lepší, což nešlo. Nevadí. Do lázní jsme volali 8 pracovních dní než jsme se na masáži mohli vůbec objednat!!!!! Příšerné!!! U welness recepce jsme byli o 15 min dřív. Před námi byla jedna paní, kterou recepční obsluhovala. Když paní vyřídila a my tam čekali jako blbci, tak nám odsekla, že má jenom do 4! A poslala nás k bazénu. Tam nás nejdříve plavčík nemohl v databázi najít, ale nakonec našel a musel nám vyhotovit průvodní listy, se kterými jsme šli na masáž. Než nám to vyhotovil trvalo to zhruba dalších 15 min. Takže na masáž už jsme šli pozdě, tam nám maséři protivně odsekli, že jdeme pozdě. Tak jsem taky protivně odsekla, že to není mou vinou, ale jejich naprosto byrokratickou ADMINISTRATIVOU a zejména nefugující welness recepcí. Když mají masáže do 20 h, tak proč recepce zavírá ve 4?! To nechopochopím. Masáž sice byla příjemná, ale rozčarování mi zůstalo. Jestli to takhle chodí v celých lázních, tak se divím, že ještě nezkrachovaly. Přístup lidí, kromě ochotního plavčíka, je příšerný! Zejména ta recepční, která nechá lidi schválně vyčkat ve frontě a pak jim odseknout, že má zavřeno.
Jméno/Přezdívka: fiverr crork
Hodnocení: 0
Čas: 2015-10-16 02:53:16.251
UaAzVX I appreciate you sharing this blog article.Much thanks again. Fantastic.
Jméno/Přezdívka: links crorkzz
Hodnocení: 0
Čas: 2015-06-30 22:31:45.765
Mn5Mnw Thanks a lot for the article post.Thanks Again. Awesome.
Jméno/Přezdívka: crokrz linkz
Hodnocení: 0
Čas: 2014-12-18 06:45:03.012
u2qhlH I appreciate you sharing this post.Really looking forward to read more. Keep writing.
Jméno/Přezdívka: seo cheap
Hodnocení: 0
Čas: 2014-06-04 15:48:06.609
HIxFhg Really appreciate you sharing this blog article.Really looking forward to read more. Great.
Jméno/Přezdívka: check it out
Hodnocení: 0
Čas: 2014-04-20 08:16:08.782
9vrdq6 Thanks so much for the post. Fantastic.
Jméno/Přezdívka: Věra
Hodnocení: 10
Čas: 2014-02-28 18:13:17.272
Strávila jsem 3 týdny komplexní lázeňské péče v Auroře v Třeboni a chtěla bych poděkovat za excelentní služby na úseku balnea, ubytování i stravování. Mnoho let jsem pracovala ve službách i gastronomii a myslím, že mohu vše objektivně zhodnotit. Zaměstnancům patří velký dík za ochotu, úsměv, laskavost a profesionalitu. Myslím, že málokdo z klientů si umí představit zákulisí tak velkého provozu. Když je všechno pořádku, každý to bere za samozřejmost, ale sebemenší nezdary jsou často přehnaně kritizovány. Co se týká stravování, tak si každý mohl vybrat ze čtyř pokrmů k obědu i večeři. Porce byly nadstandardní, jídlo velmi chutné, obsluha vždy ochotná a trpělivá. Úžasná byla nabídka čerstvých salátů a ovoce. Se všemi procedurami jsem byla velmi spokojená (masáže byly provedené poctivě, měla jsem vždy pocit, že jsem první na řadě – na masáže chodím pravidelně celý život). Všude bylo velmi čisto. Ubytování bylo pohodlné a čisté. Potěšující byla i nabídka pro volný čas v lázních. Zajímavé přednášky i kulturní program přímo v objektu Aurora nebo možnost návštěvy kulturních památek ve městě. Ještě jednou děkuji všem zaměstnancům Aurory za krásně strávené 3 týdny a ráda se opět někdy vrátím. Věra Změlíková
Jméno/Přezdívka: stunning seo guys
Hodnocení: 0
Čas: 2014-02-28 15:46:03.583
MQOdAO A round of applause for your blog article.Really looking forward to read more. Will read on...
Jméno/Přezdívka: check it out
Hodnocení: 0
Čas: 2014-01-09 07:54:38.732
VYbMHn I truly appreciate this article post.Really looking forward to read more. Cool.
Jméno/Přezdívka: the best seo service
Hodnocení: 0
Čas: 2013-09-06 12:06:44.481
vrVwdw Thanks-a-mundo for the article.Much thanks again. Fantastic.
Jméno/Přezdívka: Hanka
Hodnocení: 7
Čas: 2013-06-02 17:36:59.99
Lázně pěkné,jídlo dobré,personál dobrý.Vyzdvihnout bych chtěla paní,která mi na č.9 dělala masáž.Lepší maserku jsem nepoznala. Jediná závada byl bazen,ze kterého jsem si přivezla infekci močových cest a nemohu se jí zbavit.Zřejmě častější kontroly vody by byly na místě.
Jméno/Přezdívka: Janda
Hodnocení: 0
Čas: 2010-09-12 19:49:55.89
Byla jsem v lázních Bechyně a tam jsem byla zděšená co se tam děje.Neochota ,neintimnost,špatně načasované procedury,špína van a drzí vulgární ředitel.Takové jsem měla v červenci zkušenosti.Na srpen jsem dostala balíček do Aurory a bylo to super,super.Všem doporučuji !!! Díky
Jméno/Přezdívka: Evka
Hodnocení: 0
Čas: 2010-08-26 15:52:01.693
Náhodou jsem se dostala na tento portál. A musím se přidat. Jezdíme do Aurory každý rok, týden Relax, pravda jezdíme koncem ledna, ale vždy je to velmi příjemný pobyt, strava výtečná/nabídkové stoly/ procedury, personál, vše v pohodě.Perfektní bazén. Prima procházky i v mrazu.Mohu jen doporučit. Vím o čem píši. Jsem pohybově postižená, znám lázně z komplexní léčby, ne tyto ale jiné. Mohu porovnávat. Jednoznačně je Aurora na špici.
Jméno/Přezdívka: Sadilek Vaclav
Hodnocení: 10
Čas: 2010-01-25 10:43:37.077
Chtěl bych poděkovat perzonálu obsluhujjícímu na jídelně 1 a 2 za vzorný přístup k pacientům..Byl jsem tady velmi spokojený.Procedůry paráda. Doporučuji vyzkoušet. Budete spokojeni.
Jméno/Přezdívka: Sadílek Václav
Hodnocení: 10
Čas: 2009-06-29 05:51:41.617
Chtél bych touto cestou poděkovat obsluhujícímu perzonálu na jídelně č. jedna a dvě za vzorný přístup k pacientum.Léčebné procedury byly suprové.Všem zájemcum vřele doporučuji tyto lázně.
Jméno/Přezdívka: Richard Svoboda
Hodnocení: 1
Čas: 2009-05-09 12:17:11.181
Navštívil jsem lázně Aurora,byl to můj nejhorší zážitek z lázní.Měl jsem zaplacen program Siesta za 11050,Kč:Pobyt byl vcelku v pohodě a odpovídal mým představám až na poslední den pobytu.V devět ráno,kdy jsem se chystal do wellness bazénu tak přišla na můj pokoj pokojská s tím, že v deset hodin mám opustit pokoj.Přitom jsem měl ještě další proceduru v 11,30 hod. a to kombinovanou koupel. Po příchodu na recepci mě bylo řečeno že jsem dnes out a že na pokoj už přijde nová in.Dále mě mladá recepční doporučila abych si dal věci do recepce a dokončil procedury z haly recepce.U ubytování kategorie superior v lázních by tato situace vůbec neměla nastat.Dal jsem za tento pobyt dost peněz a takhle se mnou zacházeli.Jak asi zacházejí s lidmi kteří si přinesou jen láz.poukaz..Aurora je jak z ruského filmu.Je to kšeft z lidmi a jejich zdravím. V životě bych tam už nejel.Odjížděl jsem v infarktové náladě a to jsem měl program Siesta. Richard Svoboda.
Jméno/Přezdívka: Jiří Pohořelský Ing.
Hodnocení: 10
Čas: 2007-06-22 11:35:24.25
Naprosto skvělé ubytování i celý léčebný pobyt. Mohu všem zájemcům doporučit. Prožijete krásný pobyt, na který budete dlouho vzpomínat. V okolí je nádherná příroda i pěkné městečko. Kdo jednou tyto lázně navštívil, již nechce jinam.
HOT-LINE: 731 495 820