Lázeňské sanatorium Radium Palace > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: Petra
Hodnocení: 0
Čas: 2017-10-14 19:31:44.771
Uz sem jezdim dlouho.vzdycky zajdu do kavarny na kafe a dort v paláci.za těch osm let ty zakusky prošli tedda vývojem to se musi nechat.taky by jsme rady vyděli toho cloveka který je vyrábi,konečně.
Jméno/Přezdívka: Mirek a Marcel
Hodnocení: 0
Čas: 2016-07-03 15:52:01.912
Vždycky jsme si mysleli ze nejlepší dorty mají v puppu,ale není to pravda v Radium Palaci máte ještě lepsi .přesně jak píše p.karolína.doporučíme fantasticke poháry.
Jméno/Přezdívka: Karolina
Hodnocení: 0
Čas: 2016-06-26 19:37:53.901
Hotel je krasný, služby super,jidlo taky ušlo ale nejlepší máte cukrárnu.ty dorty od pana cukráře jsou uplně senzační uplně boží.doporučím
Jméno/Přezdívka: ayRa2hHQ3St
Hodnocení: 0
Čas: 2015-12-28 06:25:05.447
to diblik: nelsimym si ze bys mela nekoho pohorsovat..jako asi to bolelo pekne, ale proti gustu zadny disputat, ze jo..pohled na tvuj serezany zadecek neni vubec spatny..Radek
Jméno/Přezdívka: Petra
Hodnocení: 0
Čas: 2014-03-10 08:31:10.959
Krásný hotel, moc se mi tady líbilo.Ráda se sem budu vracet.Jídlo bylo fajn ale zákusky a dorty byly nejlepší,doporučím místní cukrárnu!
Jméno/Přezdívka: USQIxBneAWJMGIWOlF
Hodnocení: 0
Čas: 2011-10-03 07:18:35.58
Normally I'm against kiinllg but this article slaughtered my ignorance.
Jméno/Přezdívka: Olina
Hodnocení: 0
Čas: 2009-11-27 11:01:02.366
Strava nic moc, chtěla jsem vegetariánskou a dostala neplnohodnotnou náhradu...
Jméno/Přezdívka: Vlaďka
Hodnocení: 0
Čas: 2008-02-12 09:56:04.591
V Radium Palace jsem byla ubytována a využívala komplexní lázeňskou péči v září 2006.Byla jsem velice spokojena a letos,kdy mi lékař doporučil zopakovat lázeňskou péči,objednala jsem si termín u vás.Byla jsem po dvou náročných operacích a u vás mi bylo moc prima.Zdr.stav se mi vaší péčí hodně vylepšil.Služby byly poskytovány perfektně!Všem známým vás doporučuji.
Jméno/Přezdívka: Jana
Hodnocení: 10
Čas: 2007-06-20 17:13:18.332
Vrátili jsme se s manželem v neděli a nemůžeme se stále vzpamatovat.Kdo se chcete nechat trošku rozmazlit,jeďte do RS.Víkendový pobyt Exclusive mohu jen doporučit,super.Jak ubytování,strava,tak i procedury.
Jméno/Přezdívka: Irena
Hodnocení: 0
Čas: 2007-05-15 11:57:34.313
V Radium Palace jsem byla ubytována v září r.2005.Veškeré poskytované služby,včetně ubytování mně byly poskytovány na jedničku./tedy super/ a kdyby můj zdravotní stav vyžadoval jakoukoli lázeňskou péči,Jáchymov opět navštívím.
HOT-LINE: 731 495 820