Fulltextové hledání

Představujeme

Wellness a léčebný hotel Flóra má atraktivní polohu, nachází se v centru lázeňského a kulturního dění města Trenčianské Teplice, vedle lázeňského parku.

Hotel Pawlik > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: huba buba
Hodnocení: 0
Čas: 2016-08-04 10:18:27.902
6ZfIUL SEO Company Orange Company I think this internet site contains some really good info for everyone . The ground that a good man treads is hallowed. by Johann von Goethe.
Jméno/Přezdívka: XwcRJwyK
Hodnocení: 0
Čas: 2015-12-28 07:14:38.992
Congratulations to all the winners. Thank you so much for csohoing my card in the Top 5!!! I'm so honored. Do you have a Top 5 badge for my sidebar? I have always loved this challenge and would be so happy to be able to display a winner badge. Thanks again.
Jméno/Přezdívka: backlinks
Hodnocení: 0
Čas: 2015-10-16 15:41:30.554
EC1BTa Fantastic post.Thanks Again. Awesome.
Jméno/Přezdívka: Richard Mariaš
Hodnocení: 0
Čas: 2014-10-27 12:15:28.574
Asi před 15- ti min. jsem se dovolal se na mob. č. 602 321 350, kde inzerujete možné info o hotelu Pawlik. Muž, který se mnou jednal ( ? Šebek ), byl líný mi sdělit tel. č. na recepci hotelu a chytrolínsky mne odkazoval na web. str. Taková ochota = česky příjemně nepříjemná! Dr. Richard Mariaš
Jméno/Přezdívka: casinobrava
Hodnocení: 0
Čas: 2013-08-22 16:15:33.594
Hmm is anyone else encountering problems with the pictures on this blog loading? I'm trying to find out if its a problem on my end or if it's the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.
Jméno/Přezdívka: HUFyCMULjLRcdnMzU
Hodnocení: 0
Čas: 2013-01-19 19:20:11.835
Always a good job right here. Keep rolling on trohugh.
Jméno/Přezdívka: DuemwpEJnUnoVXR
Hodnocení: 0
Čas: 2011-10-03 00:31:43.245
I raelly wish there were more articles like this on the web.
Jméno/Přezdívka: marta
Hodnocení: 0
Čas: 2011-02-11 19:26:08.538
Jen ceny stále rostou a to neúměrně!,Úroveň služeb naopak., Kuchyně kvalitativně silný podprůměr.
Jméno/Přezdívka: jana
Hodnocení: 0
Čas: 2008-12-04 18:05:40.659
tento hotel nemá chybu.Příjemný personál,výborná kuchyně,dobré ubytování a Akvaforum na jedničku.
Jméno/Přezdívka: mohbju
Hodnocení: 10
Čas: 2008-04-09 19:26:44.724
null
HOT-LINE: 731 495 820