Hotel Miramare > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: Brno
Hodnocení: 3
Čas: 2016-01-04 17:38:20.11
Kvalita ubytovani dobra, horsi je to s jidlem a sluzbami. Celkove bych hotel Miramare hodnotila tremi hvezdickami, nikoliv ctyrmi, kteymi se hotel prezentuje. POZOR: i kdyz si jako pacient na pojistovnu zaplatite rozdil za lepsi ubytovani v pokoji superior, budete i nadale narazet na pristup veskereho personalu vcetne lekaru jako k podradnym klientum!!!
Jméno/Přezdívka: 2GT8e1TN
Hodnocení: 0
Čas: 2015-12-28 07:05:44.605
Dobrfd den.Po delšed době jsem dnes (1.10.2012) odpoledne zapunl televizi a nemohu naladit programy MUX1 je tam jen CT1 v HD kvalitě. Automaticke9 laděned nenašlo CT1, CT2, CT4, CT24. Me1m hledat chybu u sebe, nebo jde o centre1lned proble9m? Dedky za odpověď a přeji zdar a sedlu! Petr Vaněk
Jméno/Přezdívka: Tomas
Hodnocení: 3
Čas: 2011-04-10 21:44:13.765
Luhačovice jsou krásné městečko, ale z hotelu Antoaneta jsem byl poněkud zklamán. Pokojíčky malé, při cvičení v bazénu se kvůli přeplněnosti nedalo ani pohnout, pan doktor arogantní a na balneu jsem zahlédl dokonce šváby. Ale musím pochválit milý personál a výbornou kuchini.
Jméno/Přezdívka: Olga
Hodnocení: 0
Čas: 2008-03-03 16:33:00.86
z tydenniho pobytu v Miramare II jsme se vratili velmi spokojeni, lekarska pece a procedury jsou na vysoke urovni, jidlo i ubytovani velmi dobre vcetne pristupu veskereho personalu
Jméno/Přezdívka: Marketa84
Hodnocení: 0
Čas: 2007-10-29 14:09:00.135
Luhačovice jsou nejkrásnější lázně v Čechách.
Jméno/Přezdívka: lada
Hodnocení: 7
Čas: 2007-06-20 13:27:10.866
ubytovani astravovani na dobre urovni lecebna pece , zvlaste balneologicke procedury,nemely uroven,na jakou jsem byla zvykla napr. z hotelu Palace.
Jméno/Přezdívka: Eliška
Hodnocení: 9
Čas: 2007-06-16 20:08:45.203
Byli jeme v komplexu "Antoaneta" a jsme velmi spokojeni s nabídkou služeb.Prostředí je luxusní, personál velmi příjemný a speciální poklonu skláníme kuchařům, jejichž jídlo bylo naprosto vynikající.
Jméno/Přezdívka: Eva
Hodnocení: 10
Čas: 2007-05-01 14:12:41.753
Jezdíme do Miramare pravidelně, perfektní je i hotel Antoaneta. Vždy jsme velmi spokojeni, služby jsou perfektní.
HOT-LINE: 731 495 820