Hotel Lázně Kostelec - Zlín > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: Very
Hodnocení: 0
Čas: 2014-05-13 21:55:39.59
Krásně jsme si odpočali a projeli na vypujčených kolech,krásné okolí,dobré ubytování,rádi se vracíme,snad to vyjde i letos.
Jméno/Přezdívka: AbsKLW943lr
Hodnocení: 0
Čas: 2014-04-17 22:16:44.835
I'll be there to help out in LA, bright and early that monring! I'm really looking forward to greeting the folks who turn out and getting the word out there about the work MFT's do. This is a wonderful service to the public. Thanks CAMFT!
Jméno/Přezdívka: UZBGTaIWqA
Hodnocení: 0
Čas: 2011-11-07 04:38:34.938
Four score and seven minutes ago, I read a sweet article. Lol thnkas
Jméno/Přezdívka: UZBGTaIWqA
Hodnocení: 0
Čas: 2011-11-07 04:37:57.092
Four score and seven minutes ago, I read a sweet article. Lol thnkas
Jméno/Přezdívka: lenka
Hodnocení: 1
Čas: 2011-09-09 19:49:15.825
1. Je to moc do kopce - kdo má potíže s nohy, tak se tam nedostane 2. Neuvěřitelná drzost. Pro hosty není v CENĚ BAZÉN. Kdo jede do lázní a chce se okoupat, musí zaplatit 120 Kč za den za bazén. Je škoda, že tato služna není v ceně :-(
Jméno/Přezdívka: JaU
Hodnocení: 5
Čas: 2011-08-29 21:52:32.729
Ubytování je na celkem slušné úrovni - pokoj pěkně zrekonstruovaný, postrádali jsme však chladničku, televize byla špatně funkční, dálkové ovládání prý někdo ukradl... Bohužel ani v jídelně či restauraci není klimatizace, všude bylo úmorné vedro. Výběr jídla k večeřím - málo čerstvé zeleniny, ovoce, malý výběr lehčích jídel... Zklamáni jsme byli i prostředím v budově balneoterapie - personál celkem slušný, ale podmínky špatné, asi nejsou finance na opravy... Možná snad časem. Jinak hotel má opravdu pěkné okolí, hodně zeleně.
Jméno/Přezdívka: George
Hodnocení: 9
Čas: 2010-06-23 09:56:36.989
Moc pěkné a přátelské prostředí. Možností vyžití spousta, super jídlo, teploučký bazén. Krátké, ale pěkné a náročné hřiště. K příspěvku pana či paní MaP - je pochopitelné, že na golfové hřiště nemůže každý. Pro nehráče jsou tam trenéři a cvičné plochy.
Jméno/Přezdívka: ŽANDA
Hodnocení: 10
Čas: 2010-05-17 19:40:21.668
STRASNE MOC SE TAMM TESIM ,NEMUZU SE DOCKAT :-)
Jméno/Přezdívka: MaP
Hodnocení: 6
Čas: 2008-05-09 22:42:19.88
Právě jsme se vrátily z týdenního rekondičního pobytu. Celkový dojem: hotel je po rekonstrukci stále hezčí, personál stále arogantnější (zejména se týká většiny mužů - číšníků a personálu v lázních). Musíme se smát, když se ve všech prospektech mluví o možnosti golfu - ani náhodou, golf je pouze pro členy klubu a všude kolem lázní jsou sice krásně upravené golfové plochy, na ty má ovšem normální lázeňský host vstup zakázán (což značně omezuje možnost procházek).
Jméno/Přezdívka: olga
Hodnocení: 9
Čas: 2007-09-03 14:35:33.417
S Vaším ubytovaním a přístupem jsme byli velmi spokojeni a těšíme se na další shledání. Bylo nám moc fajn za celý tyden pobytu u Vas. S pozdravem Vykydalovi Čejkovice.
HOT-LINE: 731 495 820