Hotel Jurkovičův dům > Přidat hodnocení

Napsat hodnocení

Zrušit hodnocení Nastavit hodnocení na jednu hvězdičku (nejhorší) Nastavit hodnocení na dvě hvězdičky Nastavit hodnocení na tři hvězdičky Nastavit hodnocení na čtyři hvězdičky Nastavit hodnocení na pět hvězdiček Nastavit hodnocení na šest hvězdiček Nastavit hodnocení na sedm hvězdiček Nastavit hodnocení na osm hvězdiček Nastavit hodnocení na devět hvězdiček Nastavit hodnocení na deset hvězdiček (nelepší)




Jméno/Přezdívka: BNA2mhmMgcL
Hodnocení: 0
Čas: 2017-03-27 06:21:01.97
I agree Mike. I do7n&821#;t want to know about the author. I want to know about the story. One thing I have figured out since learning more and more about the writing industry, is the story, not the author.
Jméno/Přezdívka: Nelke
Hodnocení: 10
Čas: 2012-03-31 08:44:33.302
Profesionalita personál + čisté, nadstandardně vybavené pokoje. Skvělá kuchyně. Balneoprovoz bez výhrad a bazén pro hosty až do večera volně k dispozici. Vyšší cena odráží nabízenou kvalitu. Je to stylové ubytování přímo v srdci Luhačovic. Spolu s Domem B.Smetany jednička v Luhačovicích.
Jméno/Přezdívka: RTjaRfttZDPfjB
Hodnocení: 0
Čas: 2011-07-13 01:22:30.357
Phneoenmal breakdown of the topic, you should write for me too!
Jméno/Přezdívka: alcago
Hodnocení: 0
Čas: 2008-07-28 01:20:59.762
Docházeli jsme se pouze na terapie, které zaslouží pouze obdiv nad nadprůměrnou péčí a hlubokou poklonu nad profesionalitou a ochotou personálu. Stejné hodnocení zaslouží ubytovací Dům Bedřicha Smetany - nejkvalitnější ubytování s prvotřídní kuchyní a vždyochotným personálem. PS: Jsem spíš notorický kritik, než pochlebovač, ale zde se nedá jinak.
Jméno/Přezdívka: Hanka
Hodnocení: 8
Čas: 2007-12-10 14:39:58.804
Tenhle hotel muzu jen doporucit - krasne a perfektne uklizene pokoje i ostatni prostory, vemi vstricny a prijemny personal, idealni poloha...Malickou vyhradu mam k vecerim - porce se mi nezdaly prilis vydatne, a to nejsem zadny velky jedlik...:o). Ale na druhou stranu bylo jidlo vzdy vyborne!
Jméno/Přezdívka: Viktorka
Hodnocení: 8
Čas: 2007-07-07 20:33:58.669
Do tohoto hotelu jezdíme pravidelně, opravdu personál na jedničku s hvězdičkou, ale pokoje, zvláště ty na druhém patře jsou bohužel hrozně tmavé...takže pokud chcete na pokoji strávit více času (malé dítě)snažtese objednat si pokoj na prvním patře. Apartmán nedoporučuji vůbec, opravdu, škoda peněz a pohodnlí jsme neměli žádné!
Jméno/Přezdívka: Viktorka
Hodnocení: 8
Čas: 2007-07-07 20:31:07.598
Do tohoto hotelu jezdíme pravidelně, opravdu personál na jedničku s hvězdičkou, ale pokoje, zvláště ty na druhém patře jsou bohužel hrozně tmavé...takže pokud chcete na pokoji strávit více času (malé dítě)snažtese objednat si pokoj na prvním patře. Apartmán nedoporučuji vůbec, opravdu, škoda peněz a pohodnlí jsme neměli žádné!
Jméno/Přezdívka: Martík
Hodnocení: 0
Čas: 2007-04-12 13:36:33.043
V tomhle hotelu jsem prožila nádhernou dovolenou. Prostředí je luxusní, personál velmi příjemný a speciální poklonu skláním kuchařům, jejichž jídlo bylo naprosto vynikající. Vše doplněno o uvolňující procedury. Hotel je menší a spíše rodinný, takže si nepřipadáte jako v "továrně na dovolenou". Důraz je zde jednoznačně kladen na spokojenost klienta. Vracím se sem opakovaně, já osobně si vždy objednávám pobyt pro ženy :o).
HOT-LINE: 731 495 820